Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blofeld

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
Kádár szelleme mindmáig közöttünk kísért és elsősorban nem a baloldalon. Módszereit és népvakító osztogatását továbbra is lelkesen űzik. Pedig kevés gyomorforgatóbb és aljasabb politikai húzás van, mint visszaélni mások szegénységével-főként…..
No hát leírok egy tavalyi fesztiválsztorit, ha már idén dolgozom BS helyett, meg úgyis van ez a verseny. (Na ha ezt a vezetőség olvasná, biztos a fejemet venné érte, hogy a SOunról írok hihihi;)) Ha mi a Tücsivel nekivágunk az éjszakának, az már önmagában sztory, főleg, ha…..
Granátvetővel és automata fegyverekkel lőttek szerb rendőrökre a Koszovóval szomszédos albán többségű Bujanovac községben. A belügyminiszter szerint Szerbiát érte támadás. A két rendőrt valamivel éjfél után érte a váratlan támadás a szokásos éjszakai járőrözés…..