Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guci98

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai kép hasonló a blog indulásakor közzétett hajós képhez, furcsa, hogy csak most került elő. ..
A mai rajzon a férfi lopva rápattan a szobalányra, nem látva, hogy a felesége figyeli őket. Te meg tudod találni a feleségét? ..
Guci98 2009.08.16 13:39:07
Guci98 2009.08.16 15:57:51
@GrTaMaster: igazad van! :)
Elnézést kérek mindenkitől amiért tegnap nem volt képe a blogon, 24 órás ügyeletben voltam a kórházban és nem volt időm a blogot frissíteni. Amúgy még most is ott vagyok viszont most van egy szabad percem.Szóval a mai, vagyis a tegnapi, képen egy nagyon érdekes optikai csalódást…..
A mai rajzon látható fán egy csomó államvezető arcát láthatjátok. Hányat ismertek fel? ..
A mai képen egy érdekesen megfestett zebrát láthatunk, de nagyon úgy tűnik, hogy nem az erre szánt szögből lett fényképezve. ..
Guci98 2009.07.28 15:03:53
@forsaken95: most is azt nyomtam meg, de ha egyszer szar a gépem...
A mai képre ha ránézel már tudod is, hogy mi a lényege. Nézd a fekete pontot és kancsalíts addig amíg a nő bele nem lebeg a körbe. :) ..
Valakinek sikerült lekapni egy arcot az égen. Azért ennyire hatásos felhöformát még sohasem láttam...
A mai képen egy nőt láthatunk, vagyis két halat meg egy nőt. Azért kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet valójában a szeme a csajnak :) ..
Guci98 2009.07.23 15:10:21
@bencekristof: szemét...


amúgy nagyon jó!
A mai képen egy vadászt és a kutyáját láthatjuk, de vajon rájösztök-e, hogy mire vadásznak? ..
A mai képet különlegesen kell nézni, kicsit kancsalítasz, aztán ereszted kifelé, amíg a két kép tökéletesen fedi egymást. ..
A mai képet K. Verától kaptuk. Fantáziadús és jól kivitelezett, és valószínűleg ugyanattól a művésztől származik, akitől már sok képet láthattunk a blogon. ..
Guci98 2009.07.13 10:05:40
A következő képen a Disturbed együttes logóját vagy mijét láthatjátok. Jó néhány részen össze van gabalyodva a cucc. Köszönjük, Njugi! ..
Elnézést kérek, hogy ma csak délután kapjátok az új képet. (Nálam) nem szuperált tegnap este óta a blog.hu admin felülete és csak most tudtam a bejegyzést közzétenni.A ujjlenyomaton kívül más is látható a képen. Rájösztök, hogy mi? Köszönjük Láng Krisztiánnak!..
A mai képet Bendegúztól kaptuk: "Az itt látható folyosó Borromini barokk építész műve. Az az érdekessége, hogy hosszúnak tűnik, de valójában csak 9 m hosszú. Optikai csalásokkal érte el ezt a hatást: a folyosó elején lévő oszlopok kb. 2-szer olyan magasak, mint a végén…..
A mai képen rengeteg koponyát láthatsz, pedig valójában egy sincs...
A tegnapi képen végülis egy fókát láthattunk elbújva. A mai képen a fóka mellett viszont egy másik állat bújik meg. ..