Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartály

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Subba Kardoznám a fosszóródat 2011.03.24 09:51:00
Hogyan hódítanád meg Horváth Évát, az Éden Hotel műsorvezetőjét? ..
15 év és hat lemez után idén feloszlik a Faithless. Ezt Maxi Jazz, a csapat mc-je jelentette be a hivatalos oldalukon. A zenekar úgy érzi, hogy elérték azt a pontot, ami után már nem érdemes folytatni, és persze köszönik a rajongóknak a csodálatos élményeket, amiket együtt éltek…..
tartály 2011.03.18 07:25:38
@John Preston: Te is nagyon művelt lehetsz a megnyilvánulásod alapján. De ha már ennyire le kell aljasodnom hozzád, akkor neked meg még a hugod is.
tartály 2011.03.18 10:37:18
@John Preston: te meg keress valakit a családodban akit kioktatsz te kis tacskó! Ki nem szarja le ezt a fos együttest? Honnan veszed a bátorságot, hogy egy ilyen senkiházi banda miatt anyázol. Gondolom örökölted a szüleidtől akik erre a neveletlenségre tanítottak.

Ja, és a Google a barátod, biztosan találsz valamit az illemről.
tartály 2011.03.18 10:56:23
@John Preston: Tudod te kis parasztgyerek én csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Az pedig téged minősít, ahogy kommentelsz.

Ja és várom a végszót, mert úgy sem bírod ki, hogy mégegyszer ulóljára ne járasd le magad utólsó szó jogán.
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..