Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cargo

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CIA egy 2001-ben indult Stars Against Terrorism Union (SATU) nevű projektjének köszönhetően nyolc évvel 9/11 után megtalálták Oszama bin Ladent. A számtalan kipróbált titkos fegyver közül végül Billy Gibbons, a ZZ Top frontembere vált be, aki egy kirgizisztáni hot rod-versenyen…..
Leonard Cohen tizennyolc nagylemezzel a háta mögött mutatja be a magyar közönségnek karrierje csúcs- és fordulópontjait jelentő dalait. A Papp László Budapest Sportaréna augusztus 31-én telik meg a legenda hangjával. Általában korszakot alkotnak azok az óriási tehetséggel…..
Leonard igencsak szereti a női nemet, nem is ragadt bele a házasságba, inkább virágról virágra röppenve ízlelgette a másik nem képviselőit. Barátnői többsége a művészet közelében tevékenykedik, főleg énekesnőkre és színésznőkre bukik. Persze ezek a nők sem kispályások,…..
Nemcsak a megszállott blues rajongók táborában számít szinte félistennek a gyapot ültetvényről színpadra kerülő B.B. King, hiszen a múlt század negyvenes éveitől kezdve keveri mesterien a dzsesszt, a szvinget és a mindenkori popzenét is. A B.B.-t megillető maximális…..
BB előtt is jó hangulatú koncertre számíthatunk. A szintén amerikai Susan Tedeschi szórakoztat majd minket, aki már gyerekkora óta a zenének él. Három Grammy-díjra is jelölték, ami nagyban köszönhető annak, hogy BB-hez hasonlóan nem állt meg egyetlen zenei stílusnál.…..
A királyi B.B. BB-re fel! 2009.07.16 13:20:00
Ma újra felcsendül együtt Lucille és Riley! Mi ugyanott melegítünk a bulira, ahol a házibulit tartottuk. Aki tudja, ott volt, érkezzen öt körül, aki nem, de jönne, írjon Zsófinak: zsofitatai@gmail.com Eric Clapton sajnos nem lesz ott este, pedig közösen ilyenre is képesek: ..
A királyi B.B. Dürer Blues Fest 2009.07.15 21:21:00
Reméljükl senki sem felejtette el, hogy pénteken folytatjuk a mókázást! A Dürerben Big Daddy Wilsonnal és barátaival bulizhatunk a csütrötöki BB után! Juhéj!Ajánló:Az amerikai Big Daddy Wilson jól ismert név Magyarországon, idestova 4-5 éve visszatérő vendége a legjobb…..
A királyi B.B. Blues-buli Budán 2009.07.15 12:54:00
Nos, a szervezkedésből égülis tegnap egy jó kis húszfős házibulit hoztunk össze. Reméljük, együtt marad ez akis társaság, hiszen nagyon jó fej embereket ismerhettünk meg! Külön köszönet Zsuzsiéknak a sütiért! :)..
Szevasztok! Átállás 2009.07.14 09:25:45
A mai nap folyamán (kedd) kiélesítjük az új frontendet. Ez elvileg nem jár hosszabb leállással, viszont kisebb katasztrófák történhetnek, kommentekben lehet jelezni, ha valami nagyon nem megy...
A gyapotföldekről Riley B. King 1925 szeptember 16-án született egy gyapotültetvényen Mississippi államban. A rocktörténet írók szerint kilencévesen fogott először gitárt a kezébe és nem is nagyon engedte el, maximum csak azokra az időszakokra, amikor elment a helyi kórusba…..
zsoffi kezdeményerzésére itt is meghirdetjük a BB King koncert előtti bemelegítő bulit. Az online forradalomnak hála kb. fél órával zsoffi kommentje után (alant láthatjátok a beszélgetést) már gtalkon, majd telefonon beszéltünk, így ide is kirakom a felhívást. Blues bulit és…..
cargo 2009.07.11 17:23:38
"You must be very proud of him" - mondta a közönségnek B.B. King Tátrai Tiborról az 1997-es közös fellépésükön. Aki ott volt, valószínűleg csak erős sokk hatására felejthette el a koncertet. Nekem is volt egy amatőr felvételem arról a buliról, de a feleségem sajnos…..
cargo 2009.07.11 15:44:02
@zsoffi: tök jó, de szerintem egy kicsit már elkéstetek a szervezkedéssel, nem gpondolod? bulit szervezni szerdára, és még nincs is lefoglalva a hely? ha megvalósul, írj mindenképpen, mert hírt adunk róla! Sőt valószínűleg el is megyünk!
Valószínűleg utoljára turnézik Európában B.B. King, a nyolcvanhárom éves blues-uralkodó. A One More Time Tour keretien belül július 16-án a magyarországi közönség is élvezheti korszakalkotó gitárjátékát és generációkat felnevelő hangját. Nemcsak a megszállott blues…..
Gondolom sokak előtt nem titok, hogy B.B. King a jelenleg élő egyik legnagyobb zenei fenomén, akik korszakot teremtett játékával. 83 éves, a blues-on keresztül a dzsessz és a szving világát is felbolygatta, és rockgitároson generációi nevelkedtek technikáján.  Na, ő jön…..