Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ild

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a tárggyal kaptuk Tisztelt Olvasónktól az alábbi levelet, amellyel kapcsolatban nem lenne illő, hogy állást foglaljunk, de kíváncsiak vagyunk mások véleményére is! Várjuk a kommentek között!A volt szovjet emlékmű helyén Farkas Gábor tervei alapján egy új közpark épül.…..
ild 2009.07.09 11:46:13
@ken:
A hozzászólás alapján egyértelmű, hogy "ken" véleménye szubjektív vélemény volt.
Mielőtt megírtam volna a véleményem a parkról igenis utána néztem a megbízó, vagyis az Önkormányzat elképzelésének, mely természetesen alapkoncepcióként támogatott volt.
Amit én főként kifogásolok az, hogy hangulatot nélkülőző új parkról van szó, és könyörgöm, ne azt nézzük, hogy szebb mint a helyén álló park volt. Ha több tíz milliót költünk egy új park létrehozására akkor az legyen tökéletes.
Egyébként még midíg lehetne rajta segíteni, hangulatában, ha középen egy pár fából álló gömbfasort telepítenének.
A "tudni kell olvasni a sorok között"-re hivatkozva pedig úgy gondolom a hozzászóló azért tud ilyen jól olvasni mert ott volt a nyári gyakorlaton és nagyon elfogult.
Gondolom minden kecskemétinek joga van véleményét kifejezni egy közpénzen finanszírozott térről, én hozzászólásomban nem használtam az "öncélú és szar" szavakat, úgy gondolom ha beszélünk valamiről akkor azt lehet kultúráltan is.
ild 2009.07.10 09:35:03
@ken: Azt hiszem, hogy a tegező módot kihagyhatjuk és vallom, hogy egy úgynevezett rendezvénytér is lehet hangulatos. Nekem egy buszmegálló hatását idézi a tér.
Elmondtam a véleményem, mint ahogy mindenki megteheti ezt természetesen és nincs szükségem arra, hogy mások győzködjenek a tér szépségéről.

Mindenesetre köszönöm ken véleményét is.