Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szexi Anyu

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexi Anyucik blogja Miért is? 2009.08.07 21:44:00
Szia!Ha eddig itt jártál az oldalamon és olvastad a blogomat (bár sok bejegyzés még egyenlőre nincs), vagy most jársz itt először, akkor nyilván felvetődött már a kérdés Benned, hogy "vajon mit akar Szexi Anyu a gyümölcsökkel?" A választ most…..
Szexi Anyu 2011.01.26 16:21:32
@liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogyasztása belefér, de semmiképp sem javaslom éhgyomorra vagy közvetlenül étkezés után, és ha lehet próbáld meg sokkal kevesebb tejjel, mert az elég soknak tűnik. :-( Remélem, tudtam Neked segíteni. Üdv.: Szexi Anyu
Halihó Mindenkinek!Egy nagyon fontos párkapcsolati problémáról szeretnék most Nektek ’beszélni’. A kommunikáció egyik nélkülözhetetlen alapeleméről; a hallgatásról. Számos házassági tanácsadással foglalkozó pszichológus szerint (és jómagam véleménye is ez, bár…..
Jó estét Mindenkinek!A következő témában nagyon sok írás jelent már meg. Ilyen is, olyan is. Én most nem szeretnék belemenni ezek elemzésébe. Néhány alapigazságot, -amiben jómagam is hiszek- szeretnék Veletek megosztani. Várom a hozzászólásokat, h. ki miben látja a jó…..
Halihó Mindenkinek! Bár a cím rendkívül figyelemfelkeltő, mégsem lesz az alábbi bejegyzés ennyire pikáns.:) Egy Nő és egy Férfi (most ne menjünk bele másfajta felállásba…) szexuális kapcsolatában fölmerülő problémák sokszor nem is magával az aktussal kapcsolatban…..
Szexi Anyu 2009.12.07 20:23:26
@MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :)
Sziasztok!Remélem, mindenkihez megérkezett már a Télapó! :) Na de most nem a szakállas öregről:) szeretnék Nektek írni. Inkább arról, h. lassan 5 hónap telt el az első bejegyzésem megírása óta!! Hurrá! :) Túl vagyunk már jó pár témán és bejegyzésen. Ezúton szeretném…..
Sziasztok!Ha már a korábbi bejegyzés a szépségápolásról szólt, akkor egy kicsit maradjunk még ennél a témánál. :) (Bár ebben a cikkben nemcsak a szépség, hanem az egészség is előtérbe kerül.) Egyik nagy kedvencemről szeretnék most Nektek beszélni, ami nem más mint az…..
Sziasztok!Egy hosszabb hallgatás után újra itt vagyok! Technikai okok miatt nem tudtam a blogomra belépni.:( Remélem, mostmár minden rendben lesz!!! A következő írást maga a tél ihlette, ha lehet így fogalmazni... :) hiszen, lassan beköszönt a hideg téli idő, s…..
Sziasztok!Korábban már több bejegyzésben szót ejtettünk a tantrikus szexről. Ígértem, hogy lesz folytatás! Ennek szeretnék most eleget tenni. A következő bejegyzés címe nem más, mint… A tantrikus férfi„Siva maga a létezés, a halhatatlan isteni princípium. Siva…..
Halihó Mindenkinek!Olvashattatok már itt a blogomon, hogy hogyan alakul az idei őszi-téli trend. Azt is kifejtettem, hogy ha igazán divatos fehérneműt szeretnénk hordani, akkor milyen is legyen az. Azonban, a trend nem csak a ruhák terén változik! Most nézzük meg, hogy melyek…..
Sziasztok!Ismét beszélgessünk egy kicsit a táplálkozásról. Úgy látom, hogy manapság az emberek egyre inkább odafigyelnek arra, hogy mit esznek-isznak, mivel töltik meg bendőjüket. :) Egyre inkább elterjed a tudatos táplálkozás és ezzel párhuzamosan a tudatos vásárlás! Ez…..
Halihó Mindenkinek! Azt hiszem, hogy -egy elsősorban Nőknek szóló oldalon- mindenképp szót kell ejtenünk egyik legádázabb ellenségünkről, a narancsbőrről. Ha nem tudod, hogyan szabadulj meg tőle, akkor a következő bejegyzés Neked szól! Lehetünk soványak vagy molettek,…..
Sziasztok!A tantra alapjainak megismerése után szeretném, ha egy másik indiai írással a Kámaszútrával ismerkednénk most meg egy kicsit. Egy kis történelem. A Kámaszútra (szanszkrit jelentései: „a szerelem vezérfonalai", a „szerelem tudománya”), az emberi…..
Szexi Anyucik blogja Tantra ABC 2009.10.07 14:44:00
Halihó Mindenkinek!Ha jártál már itt a blogomon, akkor olvashattál pár érdekes dolgot a tantráról. (Ha most jársz itt először, és érdekel ez a téma bővebben, akkor nézd meg a korábbi bejegyzéseket is) Egyik legfontosabb dolog amit a tantra követői…..
Sziasztok!Korábban már volt szó az ayurvedáról. Most egy kicsit boncolgassuk tovább ezt a témát, főleg a szépségápolás területén! Napjainkban Sajnos, napjainkban nem élünk valami túl jó helyzetben. Egyre több stressz és negatív befolyás ér bennünket, mely egyre nehezebbé…..
Sziasztok!Azt mindenki nagyon jól tudja, hogy ősidők óta vannak afrodiziákumok (a szó eredete a csodálatos, görög istennőhöz, Afroditéhez köthető) melyeknek céljuk, hogy felkeltsék a vágyat és gyönyörrel ajándékozzák meg a szerelmeseket. Nem tudom tudjátok-e, de például az…..
Sziasztok!Vannak praktikák melyekkel feldobhatjuk szexuális életünket. Egyik ilyen praktika az erotikus masszázs. Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat, hangulatunkat és ez fokozottan igaz az erotikus masszázsra!A jó masszázs titka a…..
Sziasztok!Azért is gondoltam, hogy írok ebben a témában mert manapság nagyon sok ember nincs tisztában azzal, hogy mi a helyes gyümölcsfogyasztás elve. Nem úgy értem, hogy képtelenek vagyunk megfogni és a szánkhoz emelni :), hanem nem tudjuk mikor és hogyan kell gyümölcsöt…..
Sziasztok!A tantrában semmi sincs, ami tilos lenne. Átéljük vele az élet tiszta gyönyörét. Mindaz, amit az ember megtapasztal, egy alkalomnak számít a szellemi gyarapodás terén. Igyekezzünk tehát gyarapodni, fejlődni e téren is! Hozzuk ki magunkból a legtöbbet és tanuljunk…..
 A szerelem úgy világítja meg életemet, ahogy a reggel a Földet. Hagyom, hogy a bennem levő óceán nagyságú élet szabadon áramoljon. A boldogság a kezdetektől bennem él. Mosolygok. A szerelem az energia, a spiritualitás a Nap, amely táplál. Elmémben…..
Sziasztok!Egy korábbi bejegyzésben már olvashattatok az idei divat alakulásáról.Na de mi a helyzet a fehérneműk terén? Hisz' mint minden ruhadarab, a fehérnemű divatja is évről-évre változik. Lássuk!Az idei szezonban ismét nagy teret hódít majd a csipke és a hímzés – a…..
Sziasztok!Tegnap már írtam Nektek -kedves Anyukák- arról, hogy amint lehetőségünk van rá, próbáljunk meg lazítani. Ezt a témát boncolgassuk most egy kicsit tovább. Arra gondoltam, hogy egyik kedvenc (egy a sok közül…:-)) gyógynövényemet hívom segítségül; a…..
Szexi Anyu 2009.09.23 14:27:23
@ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot!
Sziasztok!Lássuk mit "mond" a tantra rólunk, Nőkről! „Milyen csodás hangszer a nő, ha ügyesen játszunk rajta: a legfinomabb harmóniát hozzuk létre. Ha a szerelem legbonyolultabb változatait hajtjuk végre, a legistenibb erotikus gyönyörhöz juttat”…..
Sziasztok!Tracy Hogg-tól már régóta tudjuk, hogy mi az a 4É. Ennek 4. elemével az ÉN-nel fogunk most egy kicsit foglalkozni.  (Aki nem ismeri a könyvet annak kicsit összefoglalnám. Tracy Angliában született, sokág az USA-ben élt. 2004 novemberében elhunyt, szóval csak az…..
Sziasztok!Marton Diána divatszerkesztő által, az Elle 2009/szeptemberi számából megtudhatjuk, hogy mit tartogatnak számunkra az idei idényre a tervezők. Lássunk pár hasznos tippet a mostani számból!"Nem, a tervezők igazán nem voltak válsághelyzetben, legalábbis a…..
Halihó Mindenkinek!Köztudott, hogy mi (Nők) és a Férfiak más bolygóról származunk. Míg mi a Vénuszról, addig a Teremtés koronái a Marsról. Nos, nem vagyunk egyformák... de nem is kell hogy azok legyünk. Az élet így szép ahogy van! Ismerjük ki (még jobban) szeretett párunkat,…..