Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waikiki boy

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss hír, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pódiumbeszélgetésen vett részt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, és itt elmondta, hogy „a magyar közösségek és a kormány sem döntötte el azt a kérdést, hogy a határon túli, magyarul beszélő cigányok tehertétel vagy…..
A politikai beszélgetések, viták nehézkesek és akár fájdalmasak is lehetnek. A politika lényege azonban a vélemények ütköztetése, versenyeztetése, és a helyes válaszok megtalálása. (Vagy legalábbis ennek a megpróbálása.) Politikai beszélgetéseket azonban leginkább a barátainkkal folytatunk, akik…..
Waikiki boy 2017.06.01 22:42:24
A (nyugati) élelmiszer-forgalmazó multik a magyarországi piacra gyengébb minőségű, kevesebb élvezeti értékkel bíró, hitványabb termékeket szállítanak. A külföldi cégek ezzel extraprofitra tesznek szert, ami a kiszolgáltatott magyar fogyasztó mohó, ezért arcátlan kizsákmányolásához vezet. Ezt a…..
A köztársasági elnökválasztás kapcsán érdemes egy pillanatra megállni és elgondolkodni a köztársaság eszméjén. Majtényi László köztársasági elnök jelölt szívesen és gyakran hangoztatja, hogy a köztársaság megújítására lenne szükség, és egy széles legitimitású negyedik magyar köztársaság…..
Waikiki boy 2017.03.13 14:52:40
@Éva Lonkay: akarcsak ezert a kommentert...
Isten így működik B)..
Waikiki boy 2016.05.02 21:23:09
A jelenlegi választási rendszerben listára és egyéni képviselőre is szavazunk. A listás szavazat esetén a nekünk tetsző pártot, adott esetben a Fideszt támogathatjuk. Rendben. De mi alapján választunk egyéni képviselőt? Mi ennek a lényege? Az egyéni képviselő a saját körzetének a polgárait…..
Az a „kultúra”, amit a menekültektől „meg kell védeni”, természetesen mindannyiunknak mást és mást jelent. Ez, amit írok alant, csupán egy aspektus. A mai nyugati lét kultúrájának lényege a fogyasztás. Legtöbb és leghatóbb erőfeszítéseinket ma azért tesszük, hogy a…..
Waikiki boy 2015.10.06 07:39:53
Subba Subba másnap: Szimat 2015.09.27 10:30:06
Makacs gombafertőzés gyötri:  Szagmintázás:  Punanyál ph ellenőrzés:  Marokba fingás ellenőrzése: Na, mentem hányni B)..
Van pár koktélcseresznye azért az idei Ki Mit Tube indulói között is. Mc Kitti láv!  ..
Waikiki boy 2015.08.30 22:41:26
d?
Beszélgettem egy menekülővel. Az, hogy jogilag ő migráns, nem volt ráírva, de azt rögtön láttam rajta, hogy ember. EMBER. Ezt mondta nekem: „Soha nem voltam még Magyarországon. Bevallom, erről az országról szinte semmit nem tudok. Csak annyit, hogy azon az úton van, amin végig…..
Joggal merül föl az emberben, pláne, ha magyar ember, még plánébb, ha a közélet iránt érdeklődő magyar ember, hogy mi a fene (rosseb) ez az illiberális demokrácia, eszik-e vagy isszák. A válasz egyszerű, és most jól látható, van műszer, mellyel mindez jól megmutatható. Az…..
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
Waikiki boy 2013.07.08 08:35:09
Amíg pár száz kilométerrel nyugatabbra a fontosabb turisztikai úti célok már szexuális orientáció alapján is célozzák a lehetséges turistákat, addig hazánkban még a sokszor újítónak számító nagyobb fogyasztói márkák is tabuként tekintenek a melegeknek szóló marketingre.…..
Képzeljük el, péntek reggel fél tíz van, kint langy májusi szél lengedez, az irodájában kávéscsészéjére támaszkodva arról álmodozik a fővárosi önkormányzat kommunikációs munkatársa, hogy már csak négy óra és indulhat a balatoni vityilóba sövényt nyírni, szusszanni…..
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
A Belmondo zenekar, amely idén januárban rögzítette az Emelt díjas lányok című kislemezt. A címadó dalhoz videoklip is készült február végén, most pedig itt a teljes hanganyag. Az Emelt díjas lányok amúgy egy régi Nyers-dal újraértelmezése, ami annyira megtetszett a zenekarnak,…..
Waikiki boy 2013.04.13 22:21:48
The Devil Put Dinosaurs Here címmel május végén jelenik meg az Alice In Chains új nagylemeze, amiről már két dalt is megmutatott a seattle-i rockzenekar. A csapat ezt a két kislemezt plusz egy régi klasszikust játszott el a napokban Jimmy Kimmel showműsorában. A lemez furcsa címe…..
Waikiki boy 2013.04.13 22:15:14
  A ma esti heavy poszt szóljon arról, hogy zenélni lehet életkorra tekintet nélkül ugyanolyan minőségben. Itt az eredei Cowboys from Hell a Panterától:   Itt pedig kissrácok előadásában: (szerintem óriási)   ..
A Kowalsky meg a Vega 1999-ben alakult, Kowa, a Black-Out frontember egyik projektjeként, de a zenészek bevallása szerint istenigazából csak 2008 tájákán lett belőle zenekar. Debrecenben beszélgettünk Kowalsky énekessel, Csacsa gitárossal, Jimmy bőgőssel és Sóder dobossal az új…..
Testimese Vendég: Webkamera 2019.07.30 09:09:00
L.-vel, az amerikai, dél-karolinai barátommal az interneten cseteltünk több mint két éven keresztül szinte naponta. Kamerát is mikrofont is használtunk olykor. Lehet, hogy hihetetlen, de eléggé egymásba voltunk zuhanva, bár élőben soha nem találkoztunk. A csetelésen kívül jöttek-mentek köztünk az…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
"A Történelem Vége" nevet kapta a skót BrewDog serfőzde új sorozata, melyet mindössze 12 üveggel, de legalább döglött állatokba csomagolva dobtak piacra múlt héten. A világ legdrágább (500 font/üveg) és legerősebb (55%) söre a készítők szerint a serfőzés…..
Subba Ajánló: Mai Mese 2010.07.17 11:22:00
Zseniális kis oldal, ezzel kihúzzátok a nyáriszünetet!  Jó lesz melóba.  ..
 ..
Waikiki boy 2010.07.17 11:40:54