Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adibadi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Boomshine alkotói új játékkal rukkoltak elő. Az Obechi az első pályákon ellazít, megnyugtat, kikapcsol, akárcsak az elődje. Egyszerű a feladat: adott darabszámú golyót adott darabszámú körrel kell elkapnunk. Pontosan annyival. Egy körrel kettőt, kettővel hármat, kilenccel…..
Nem új játék, de eddig érthetetlen módon elkerülte a KMK-t a Mirror Image, ami kicsit lassan indul be, de annál jobb ötletekkel nyűgözi le az embert pályáról pályára. Az alapötlet valószínűleg egy, a diákok értetlenségétől megfáradt geometriatanárnak juthatott eszébe: ha a…..
adibadi 2009.09.28 08:39:52
Jelentem, megvan az egyik alltime kedvenc flashjátékom. Kezdeném a sztorit a blog egyik első flashjátékával, a Planarityvel, amit imádtam, de nagy fájdalmam volt, hogy nem voltak benne rendes pályák, csak véletlengeneráltak. A játékban egyébként az volt a feladat, hogy élekből és…..
  A jövőben játszódó City Invasion játékmenete nagyban hasonlít a Warlordséhoz: a sorokra osztott csatatéren különböző tempóban újratermelődő, eltérő erejű egységeket küldünk egymásnak, majd az erősebb elpusztítja a gyengébbet. A cél az ellenfél bázisának…..
Egy roppant érdekes és szórakoztató öszvér a Get Off My Planet! Műfaját tekintve sci-fi stratégiai lövegtorony, vagy talán lövegtorony stratégiai sci-fi, vagy ezek ismétlés nélküli permutációja. Hogy miért? Mert több műfaj jellemzőit tudhatja magáénak. 2355-ben járunk,…..