Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Zolika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
(I. (sokadik) felvonás) "Jobbkor" nem is jöhetett volna a kettős állampolgárságról szóló fideszes kezdeményezés- mondta Bugár Béla az ATV Jam című műsorában.   A Híd-Most elnöke szerint a javaslattal a legnagyobb baj az, hogy a bajban lévő magyarellenes…..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
D.Zolika 2010.04.29 21:26:16
@iGorcsev:

Az lehet, de náluk nem hiszem,hogy átszámítva 72500Ft a minimálbérük...
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
D.Zolika 2009.10.09 13:02:26
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
D.Zolika 2009.07.08 23:31:59
Teljesen egyetértek nyc véleményével, csak kiegészíteném annyival,hogy vajon hányan írtak panaszt. 1000-en? 10000-en? 10000 ember még Magyarországon is kevésnek mondható a mondjuk 2 milliós nézettséggel szemben. Nem lehet mindenkinek jó. Ahogy Magyarországon

A másik dolog, hogy Magyarországon meg örülhettek a TV nézők, nyugodtan nézhették a szokásos Győzike-showjukat és a lassan induló "lantművész" fergetes "showműsorát". Ez kell nekünk! Süllyedjünk a britek szintjére és panaszkodjunk,hogy hol a jól megérdemelt Big Brother-ünk!

Bogyó2 nem tudom,hogy észrevetted-e,de mi Mo-n vagyunk kb.10 millióan. Tegyük fel,hogy Nálunk senki nem nézte, amit kétlek. Akkor is mi a Föld népességében elég elenyészőek vagyunk. Egyébként Nekünk sincs Reflektor TV-nk, de nem is kell. Van helyette Google (a barátod) és pár "varázs szó": Michael Jackson Live . És hopp, első találat,ahol azóta is ismétlik...


Végül:
"németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták egyedül szaggatni a hajukat gyászukban"
Sajnos a "cikk írója" beletette a saját véleményét a "cikkbe". Persze Neki is lehet véleménye a dologról, hisz erről szól a blog, de mit keres ez az Index "címlapján"?:S
Ez már nem az első eset mostanában,hogy csalódnom kellett benne.

Most ezzel senkit nem akartam megbántani (max. az Index-et, de ő úgyis elbírja az 1db panaszosát!:D ), ha valaki annak vette attól előre is elnézést kérek, de most legalább Én is leírhattam a véleményemet!