Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurmazs

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
hurmazs 2018.03.26 08:05:39
@Peter Griffin: a dátum mellett tudod megnézni ki irta a kritikát
hurmazs 2018.03.26 09:25:54
@egy_siraso:" De nézzük meg, hogy mi az, ami jelenleg leginkább meggátolja Sixxet abban, hogy szórakoztató legyen"

és téged abban hogy észrevedd hogy nem Sixx irta a kritikát?
Mer' fussa. A sajtóközleményből csak a fontossabb részeket emeljük ki: nyáron két új sportcsatorna indul Spíler2 TV és Spíler3 TV néven a már jól ismert sportágak (???) mellett pl. BL-meccsek lesznek rajta, 2018 és 2021 között az M4 Sport gazdája, az MTVA nem a…..
hurmazs 2018.03.07 10:26:38
Legutóbb Kristen Stewart vezette a Saturday Night Live című tévéműsort, hivatalosan azért, hogy az iTuneson épp nyolc éve elérhető Alkonyat-filmjeit népszerűsítse, de hál' istennek ennél azért sok izgalmasabb dolog is történt a műsorban, pontosabban már annak pár percnyi bevezetőjében. Érdemes a…..
A fenti werkfilmmel zárta az Elviszlek magammal második évadát D. Tóth Kriszta, illetve 2,5 millió megtekintéssel, ami azt mutatja, hogy egy ilyen webvideós kezdeményezéssel is lehet szép tábort építeni, csak jól kell csinálni, meg megfelelő szponzort kell hozzá szerezni. Ilyen egyszerű koncepcióból…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Hova repülhet nyár elején, már majdnem csúcsidényben, aki a legolcsóbb jegyeket keresni? Hova vannak szokatlanul jóáras jegyek? Mindkét kérdést megvizsgáltuk és íme az általunk legjobbnak tartott 10 és fél ajánlat. Mára (kedd) tök véletlenül mobilappos akció is van a Wizznél, ezzel nem számoltunk az…..
hurmazs 2016.05.11 12:46:08
@Repülős Rozi: Ne panaszkodtam ,főleg nem a posztra. Csak leírtam hogy pl. június elejére most 14 euró a buszjegy Brüsszelbe tehát ugyanannyi lesz a transzfer mint a repjegy .Bocs ha beletiportam a lelkedbe ,többet nem teszem.
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
hurmazs 2015.08.25 19:26:39
@kranführer: nem 6-ig vagytok?
Hajnali 1 óra 35 perckor vetíti le a köztévé a Dunán, új, Földindulás című tévéjátékát. Koncz Gábor már dühöngött egy sort a tegnapi Blikkben, hogy hajnalra teszik a filmjét, ami "Kodolányinak egy nagyon szép, keresztény műve." Ez volt az első darab egyébként, amit a…..
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Újabb sokak által vágyott célpontra ért el a fapados forradalom: a Ryanair bejelentette, hogy három városból is járatokat indít az Azori-szigetekre. Rögtön bázist nyitnak, a portugál nagyvárosok mellett Londonból is elérhető lesz a szigetcsoport, ahova eddig csak horror áron…..
hurmazs 2014.12.07 07:05:30
@monddazigazatmar: 10 napra szoktunk menni a feleségemmel Spanyolországba 1-1 kézipoggyásszal.Leginkább azért mert rájöttünk rengeteg felesleges dolgot visz az ember.
Persze mindenkinek más az igénye , ha pl. öltönyt stb. akarsz vinni kevés a kézi.
Ja,és veszünk tusfürdőt 3 euróért és minden nap fürdünk.
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
hurmazs 2014.11.30 06:55:36
@Rudi Kató: Így-igy. De szigorúan nagy M-el , mert az igaz magyar úgy írja!
@nahát-nahát:Ezek szerint két normális emberről beszélünk.
Eljött a várva várt nap, dobpergés, trombitaszó, kezdődik a döntő! Két lelkes, elszánt, de szemre is nagyon fáradt kiskuktánk van. Kányalánya Péterrel és Andrással, Kálmi Sanchóval és Goldenboyjal alkotott tegnap csapatot. Előbbi marad zöld, utóbbi kék csapat lesz. A…..
Jessie Nizewitz tízmillió dollárra pereli a Viacomot, a VH-1 anyacégét, mert a Dating Naked című műsorban a szerkesztők óvatlanok voltak, és kilátszott a pinája. Ami persze azért vicces valahol, mert a Dating Naked arról szól, hogy tökpucér faszik és nők randiznak, aztán meg…..
Reviczky Gábor - akinek a Wikipedia-oldalán mindig jót derülök, mert az ismertebb szerepeinek felsorolása a Família Kft.-vel kezdődik - összesen 33 évig volt a Vígszínháznál, tavaly viszont átment a Nemzeti Színházhoz Vidnyánszky Attilához, erről is kérdezték tegnap este a…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
hurmazs 2014.08.11 18:55:13
@Behajtó70: sose mulass jobbat ,ha már ennyit dolgoztál a H és A betükkel.
Tényleg jó a Para hétfőnként, de kerüld mert nem értenéd.
Radio DJ?
Egy űrhajósnő egyedül megy fel egy űrállomásra, hogy ott másfél évig kísérletezzen. Mondjuk még egyszer: EGYEDÜL. Amikor hazatér, kiderül, hogy terhes. Pedig nem lehet gyereke. A FŐNÖKEI HAZUDNAK. EGY JAPÁN IS VAN KÖZTÜK! A férje okos kibernetikus, és épít egy…..
Kordos Szabolcs Eszem-iszom, Hungary című riportkönyvéből már idéztünk néhány részletet az Urbanistán. Akkor a török büfékbe kalauzolt el minket a szerző, most egy másik fejezetből olvashattok pár részletet. Ebben egy fesztiválpultos lány mesél az élményeiről, arról,…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
hurmazs 2014.04.22 16:14:15
@putris72:"baloldali milliárdosok IS állami megrendelésekből és közpénzből gazdagodtak meg" A lényeget átírtam nagybetűre.Evvel mindent elmondtál.Viszont megnyugodtam hogy semmi állami pénz nem volt benne.Na.
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
hurmazs 2013.12.23 16:18:53
@csentecsa: @SmittyB: Szegények ,még 23-ám négykor is bent kell lennetek az agit-prop-on.A többiek már hazamentek.
December 29-én ismét színpadra lép az Erik Sumo Band. A különleges, exkluzív koncertre az A38 Hajón kerül sor. A csapat Tövisházi Ambrus hálószoba-projektjeként indult 2004-ben, majd néhány év alatt ismert zenekarrá váltak Kiss Erzsivel, a nagyközönség számára akkoriban még…..
A BBC őszi drámasorozatainak promóját elnézve nem találok köztük olyat, ami nem érdekelne. Na jó, a Ripper Street majd darálásra lesz eltéve, de például elkezdtük nézni a csajommal a What Remains-t, és máris jobban érdekel a folytatása, mint a Dexter vége, pedig csak két…..
hurmazs 2013.09.05 18:02:19
hurmazs 2013.09.05 20:48:44
@sixx: Ok.köszi.
Ja tényleg ,rájöttem azok mind ősszel játszódnak.:)
A Borsnak egy jó értesült filmes határozottan cáfolta, hogy Palácsik, azaz már Vajna Tímea azért kapott volna szerepet egy nagyjátékfilmben, mert Andy Vajna felesége. Tímea szerinte pusztán tehetségével érdemelte ki a munkát. Mint azt az Index is megírta, a Herczeg Attila…..
Úgy tűnik, hogy tiltólistára került a román szó a Fidesz-valóságban,nagyobb bűn kimondani, mintha azt köpnénk oda, hogy baszdmeg a kurva anyád, te rohadt geci. Mert az ilyesmit az illedelmes polgári értékrend csak kisípolja, de román, na ez a szó egyszerűen nem jön ki. Szó…..
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..