Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happy_harry (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár hét, és itt az új iPhone. Közben egyre több szó esik arról, hogy miben is hozhat változást az Apple kütyüjének új verziója. Egyesek szerint a nagy áttörés nem az új fícsrökben, és mégcsak nem is a 3G-támogatásban lesz, hanem az árban. Mások szerint viszont…..
Fél évet kellett várni rá: ma Bódis Attila írt postot a Google hivatalos blogjára, amiben azt írja, hogy a prezentációkészítő ugyanazokat a tulajdonságokat kapta meg (kollaboráció, cset, stb), mint a szövegszerkesztő és a táblázatkezelő. Ja, amúgy a prezentációkészítő…..
mit mondjak, jobb mint az xp, de 6-7 év után én személy szerint egy viccnek tartom. igaz, érjük be kevéssel, sikerült egy olyan szintű tűzfalat integrálni a rendszerbe, amit merek használni egy router tűzfal mögött. de a többi funkció alapvetőleg nem változott és túlzottan nem…..
A történet ugye még április 30-án kezdődött, mikor a Digg egyik felhasználója bepostolta a hd dvd másolásvédelmi rendszerének (drm) titkosító kulcsát, melynek segítségével állítólag törhető a rendszer. Még ugyanezen a napon a Digg kimoderálta a linkajánlatot. A…..