Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tótágas mester

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kénytelen vagyok emlékezetből írni, mert már annyi idő telt el mióta nem írtam semmit. Sok minden történt, időm, netem, hangulatom sem volt írni. Na, de majd most biztosan menni fog, csak rá kell magam szánni nem igaz (?). Sírás Már nem tudtam aludni előző este sem,…..
  Valamelyik este, jöttünk haza a zenélésből és összefutottunk az animátorok vezetőjével. Kedves olasz srác, már sok éve dolgozik itt. Sok nyelven beszél igazi profi. Mindig kedves mindenkivel mégis szigorúnak érzem néha, ami persze kicsit sem gond, hiszen, kell az,…..
 Megpróbálok valami egészen más témát feszegetni, mert a tegnapi még nagyon erősen megvan.Biztos voltam abban, hogy mihelyt kiérek, majd veszek valami tuti jó spanyol gitárt. Merthogy a fa, meg az éghajlat erre biztosan más, és tuti lesz valami olyan hangszer amit, meg tudok majd…..
 Kezd egyszínűvé válni minden. A tenger, kék, a koncertek jók. Megszokott minőségű ételek tömkelege sorakozik fel mindennap. Alapvetően kifogástalan élettér. Valahogy mégis, olyan fura érzésem van. Gondolom ez a honvágy. Biztosan. Írni sincs sok kedvem, de ez látszik is,…..
 Megpróbálok mindegyik sztorihoz képeket is mellékelni, de ne haragudjatok meg, ha nem szerkesztgetem a fotókat, meg ilyenek. Feltöltöttem a web albumomba és onnan lehet szemezgetni.  A Tangós est képei: http://picasaweb.google.hu/BLaCa007/TangoByMallorca# Charly: ezt még…..
 Ha valami kérdés van írjátok meg bátran. Mire vagytok kíváncsiak. Megírom...
 Tegnap este animátorok meghívtak minket egy strand buliba. Kitalálták, hogy a parton american style party lesz. De jó. Éjfél körül oda is értünk Ca’ n Picafortba, hogy majd buli lesz. Odafelé egy tengerparti bár előtt a mólón ült egy nő.Fekete harisnya, lenyalt copfban…..
    Na persze, ahogy kiléptem egyből...   Zina aludt, megbeszéltük, hogy mikor megyek el felkeltem és elbúcsúzunk. Már akkor tudtam, hogy nem lesz belőle semmi, ismerve, hogy kb. ugyanúgy alszik be mint én. ?Milyen érdekes, mintha valami végtelen útra mennék és soha…..