Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inovice

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mennyire helyénvaló erre külön bejegyzést szánni, vagy éppen ellenkezőleg, kötelező gizdáskodni, a lényeg az, hogy 70 blog közül 9-edik helyezést voksoltak meg a résztvevő blogok tulajdonosai a Hétköznapi Helyesírás Blognak a Goldenblog verseny kulturális blogjai…..
Ingyenpia Heti ajánló 2008.07.13 10:20:00
Hétfő, július 14.,18:00 Erlin Galéria: Rabóczky Judit - Rabóczky Judit kiállítása cím: Budapest IX. Rádai u. 49.19:00 Boulevard & Brezsnyev Galéria: Menyhárt "Menyus" Tamás, Victora Zsolt, Helyei László - K.A.M.U. FINISSAGE a HOLDUDVARBANcím: 1074 Budapest, Király…..
inovice 2008.07.15 11:04:53
rádióinterjú miatt kereslek, kérlek jelentkezz
agnesagnes@freeamil.hu
(tudasd azt is kérlek, ha nem kérsz belőle) -

kösssz
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
És megjött az első celebszakítás!! Éjjen-éjjen. Az idegesítően, testét dobálva zenélő Edvin Marton most csajozik. És kordokumentumként megtudtuk minden idők legjobb lekoptatós dialógusát is.  Szakított már sztárral? Rúgta már ki Önt egy igazi storymagazin-szintű…..
w Holnapután 2007.06.18 11:00:00
Egyre hangosabb a klímaváltozás miatti pánikkeltés, úgyhogy a magam eszközeivel be is szállok. Az Armageddon-forgatókönyv vagy reális, vagy nem. A klímaszkeptikusok szerint a történés lassú, kiszámítható és csekély hatású; de igenis van arra kilátás, hogy nagyszabású és…..
Na azt igazán nem vártuk volna, hogy egy pinamagzin feltárja a lelkét, hogy ott egy csak a dugáson lamentáló bögyös maca helyett egy nagy hónaljkutyát viselő antiglob aktivistát találjunk. Ez akkor sem jó élmény, ha az aktivista közben megmutatja a seggét. A Playboy brazil…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
Itt jártunk: Hősök tere, VárosligetNagyon sok panaszt és benyomást gyűjtöttünk. Ezekről este részletesen beszámolunk. Addig tovább járjuk a várost kicsi zöld panaszládánkkal.Voltunk itt:Itt a HIR TV-sek keresték a Elnök urat, de nem panaszkodtakPanaszláda egyedül....Panaszladaa…..