Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cimzett

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
SzEKIT Blog A Djuice hype 2010.04.12 14:22:00
Mivel sokan megkérdeztétek, hogy végülis mi ez a Djuice-es őrület, ezért közkívánatra ebben a cikkben meg tudjátok nézni a kampány indító videóját, valamint az alábbi linken egy kicsit többet tudhattok meg az egészről MG cimborám…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
cimzett 2010.04.10 21:38:11
nem vágjátok??? ez a nő egy médium!!! :D
www.djuice.hu/kartyas-29
felső sorban az 5.! imádom!
itt van 1-2 totál is a csajról... 23
cimzetté köszönöm a punkoknak! 2009.07.10 22:25:07
 nemrég tudtam meg, hogy efott jegyet nyertem a lágy birkózással.hát! Köszönöm a punkoknak!remélem, nem csak azért kerültem a nyertesek közé, mert valamelyik zsűritag a történet érintettjei közül való ...és amikor bemegyek majd a jegyekért hasonló élmény vár..
Több fesztiválon is jártam már, erősségem a hazai fesztiválok látogatása. Tapasztaltam, hogy a legnagyobb meglepetések akkor érnek, amikor nem számítok rá. Így volt az alábbi esettel is, ami azon a fesztiválon, azt a napomat erősen meghatározta.Kik vagyunk? Mi a feladatunk a…..
cimzetté Lágy birkózás a porban 2009.07.08 16:39:00
Több fesztiválon is jártam már, erősségem a hazai fesztiválok látogatása. Tapasztaltam, hogy a legnagyobb meglepetések akkor érnek, amikor nem számítok rá. Így volt az alábbi esettel is, ami azon a fesztiválon, azt a napomat erősen meghatározta.Kik vagyunk? Mi a feladatunk a…..