Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subnova

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai bizalmas dokumentumokat kiszivárogtató Edward Snowden szerint a megfigyelésnek semmi haszna, és ezt a titkosszolgálatok is nagyon jól tudják. A döntést, hogy feláldozzuk-e magánéletünket a biztonságért, szerinte demokratikusan a társadalomnak kellene meghoznia, és nem a…..
Megjelent a Magyar Hírlapban (2006. november 3.), átvette http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=66926 Mit mondasz, ország? Ötven éve november 4-én a kommunizmushoz fűződő minden illúzióval leszámolt nemcsak ez az ország, hanem az egész világ is. Ha van a forradalmunknak maradandó…..
Mármint konzervativizmus. Mármint Magyarországon. Hah! Nem lehetséges. Fiatal barátaim, egy részük valaha a tanítványom a Pázmányon, másik részük a mozgalmunk felé sodródván, de továbbra is illúzióikba kapaszkodva, harmadik részük ellenfelemként mindenféle portálokon,…..
Proszektúra A Geréb ügy 2012.10.12 09:53:36
Göncz Árpád úgy részesítette egyéni végrehajtási kegyelemben 1998-ban az első fokon felmentett, de másodfokon jogerősen két év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt Kunos Pétert, az Agrobank vezérigazgatóját, hogy a kegyelmi döntést az akkori igazságügyi miniszter –…..
subnova 2012.10.14 16:03:24
@nandras01: azért akad ilyen: a Bildungsphilister, aki ugyan nem rosszakaró, csak éppen mindenhez ért. Értesülések alapján könnyedén dönt, érvek és tények nem zavarják meggyőződésében.
Ahogy dagad a botrány a Wikileaks-en nyilvánosságra hozott diplomáciai jelentések körül, úgy erősödik a hangja azoknak, akik a szabadság földje elleni borzasztó támadást, vagy az államok működését ellehetetlenítő öncélú pusztítást látnak a dologban. Négy altípusba…..