Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beaaaa

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
beaaaa 2010.09.30 11:07:02
@no-night: összegyűjteni? utána zacskóban kimérni, mi?
a szemétégetőnek 1 kéménye van, itt meg kilométerenként kéne 5....
ha van valakinek a családban olyan, aki levegőszűrő berendezést gyárt, az más... úgy már értem....
beaaaa 2010.09.30 11:09:01
@órás-mester: kéményt hova vezeted ki, izraelbe? akkor rögtön két legyet ütsz egy csapásra, mi....
 Gaskó IstvánSztrájker(1954 – 2010)Szeptember 16-án vasúti balesetben elhunyt Gaskó István (†56) szakszervezeti vezető, a VDSZSZ és a Liga konföderáció elnöke.Az Európai Mobilitási Hét (szeptember 16-22. között) nyitó eseményén, az eljutási…..
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Nyugodtan állíthatom, hogy kutyába se vesznek! A bőrgyógyászom bőrdaganatot talált a szemem sarka és az orrnyereg között, s miután jól rám ijesztett, már nyomta is a kezembe a beutalót, mert az nem odavaló és a lehető leggyorsabban el kell távolítani! A doktornő ajánlotta,…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
Subba Speedhablaty 2010.08.04 14:19:00
Stresszes ez a partiélet, végén zseniális kitöréssel.   VIA..
Kicsit félve vallom be, hogy nem kezdtem még az Új Széchenyi Terv (igen, csupa nagybetűvel) részletes és mélyenszántó tanulmányozásába, így nem én, hanem a Menedzsment Fórum vett észre egy érdekes mondatot az említett alapmű lakáspolitikával foglalkozó fejezeteiben:  …..
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
beaaaa 2010.07.23 08:51:53
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
beaaaa 2010.07.15 10:43:20
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
beaaaa 2010.07.14 13:12:34
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..
Élelmes szemeimmel kiszúrtam ebéd utáni sétámon, hogy igencsak nemzetiszín-dolgozik az egyik "lepedő-printer" az irodaházban, ahol történetesen én is dolgozom. Mivel épp nem volt nálam egyik telefonom sem, egy nagyon segítőkész fiatalember lefotózta nekem a munkát. Íme,…..
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
Schmitt Pált tegnap meghallgatta az MSZP-frakció. Szűcs Erika volt munkaügyi miniszter megkérdezte tőle, hogyha az emberek embere szeretne lenni, akkor mit gondol a kormánytisztviselők indokolatlan elbocsátásáról, és aláírta volna-e a Fidesz-KDNP által elfogadott törvényt.Erre…..
beaaaa 2010.06.29 12:08:59
 Szeptemberre készül el az egészségügyi akcióterv – jelezte a minap egy interjúban Réthelyi Miklós nemzeti erőforrásokért felelős miniszter. Hogy mit fog tartalmazni a koncepció, arról ma még keveset lehet tudni, ám a közelmúltban felröppent hírek szerint, az…..
Vajon az RTL Reflektoros István Dani azért fordul ritkán jobb oldallal a kamera felé, mert cikinek érzi végre a tetkóját?   ..
Subba Webszennyezés: Norbert Méry 2010.06.21 12:08:49
Természetesen az ajánlásra nincs semmiféle, de pláne jó okunk. Norbert Méry webszennyezése...
De vajon melyiket? /Borsonline./ ..