Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratarak

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black Flag címmel nemrég jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új nagylemeze, amit egy nagyobb, főként Németországot bejáró Európa turné is követ, köztük két magyar állomással Budapesten az A38-on november 1-én, előtte pedig Debrecenben október 30-án. Az új lemezről, a…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Van remény. ..
Ratarak 2010.06.23 19:46:36
Már a videomegosztókra pr-célból felkerült asztalcsapkodásból sejteni lehetett, hogy a Story Tv-n újjáéledt A la Carte nem az az értelmiségi beszélgetős műsor, aminek szánták. Végül is érvek ütköztetésének, meg értelmes párbeszédnek elég gyenge, hogy Dessewffy Tibor…..
A múlt héten történelmi pillanathoz érkezett el a magyar televíziózás, immár negyedik alkalommal: véget ért a Szomszédok című teleregény (ismétlése), a sorozaté, amely egy másnapos trolivezető precizitásával dokumentálta a rendszerváltást megelőző és követő évek…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..