Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueskiraly

31 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amatőr rockzenekarok Brockolee 2010.01.18 16:25:43
Üdv újra!Előszöris bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, amiért már ilyen rég volt frissítés, csak egyszerűen nem találtam olyan zenekart, akikről érdemes lett volna írjak, úgyhogy ezúton is kérlek titeket, hogy ha van olyan zenekar akikről hallani (olvasni) szeretnétek…..
Amatőr rockzenekarok Ribogzi 2009.11.29 21:09:21
A héten írt nekem a Ribogzi zenekar egyik tagja, hogy szeretnének felkerülni a blogba. Megpróbálok eleget tenni a kérésüknek. Tehát a srác küldött 1 albumot (Mert megérdemled). Elkezdtem hallgatni: az intró igencsak tetszett, zeneileg tényleg kiforrott, aztán az 1. szám kissé…..
Mára már ez is egy kultuszvideóvá nőtte ki magát. Már akkor is nagyon elterjedt volt, amikor az internet még gyerekcipőben járt. Ismerősök terjesztették egymás közt - akkoriban még CD-n - mára pedig már az internetes videómegosztókon láthatjuk. Szinte már nosztalgikus élmény…..
Elég hosszú sztori, hogy hogy is találtam rá erre a zenekarra, de azért leírom. Régen játszottam egy zenekarban - nem volt koncertünk, csak összejártunk zenélni -, ahol játszottuk a Bojtorjántól - Csavargódal c. nótáját, kicsit átalakítva, rockos verzióban. Marhára tetszett ez…..
TV bakik BTV Sulisokk 2009.11.13 16:36:07
Ez talán kicsit gyengébb mint az eddigi felhozatal, de azért lehet rajta derülni rendesen :D  ..
Amatőr rockzenekarok EVM 2009.11.08 19:33:49
A következő zenekar az egyik kedvencem - sőt talán a kedvencem - az eddigiekben ismertetettek közül. Az oka talán az, hogy ők állnak a legközelebb az ízlésemhez: régi rock és blues dalok, hiteles előadásban. A zenekar 2006 novemberén indult útjára, 2007 augusztástól pedig…..
Amatőr rockzenekarok Prometheus 2009.11.05 22:41:17
A következő zenekar a Prometheus. Sok hasonlóság lesz az előző, Yerblues-al kapcsolatos, és ezzel a zenekarral kapcsolatos post közt. Mégpedig az, hogy erről a zenekarról sem tudok semmi konkrétumot, úgyhogy nem lesz egy hosszú bejegyzés ez sem. A másik hasonlóság pedig…..
TV bakik Hajjajj... 2009.11.03 19:17:00
Bizony jó rég volt már frissítés. Nem mentegetőzöm, lusta voltam. Viszont most ünnepélyesen megfogadom, több frissítés lesz! Először nem akarom nagyra tenni a mércét, de legalább heti 1 frissítés lesz mindenképpen!  Úgyhogy itt a mostani, tessék:    ..
Amatőr rockzenekarok Yerblues 2009.11.02 18:30:52
Rég volt már frissítés, ez is csak "félfrissítés"-nek mondható, mivel a zenekarról sajnos nem tudok semmi biztosat. Ha jól tudom, esztergomiak, és főként Bill kapitány, és a Led Zeppelin zenéjét játsszák. Hülyeségeket nem akarok írni róluk, úgyhogy nem is írok…..
Amatőr rockzenekarok Horda 2009.10.12 13:45:05
Hajjaj, de rég volt már frissítés :S Megpróbálok aktívabb lenni, bár nem ígérek semmit, több új honlapon és blogon is dolgozom egyidőben + a magánélet, de megpróbálok megtenni minden tőlem telhetőt. Előszöris egy felhívás, és utána jön a Horda zenekar. Ha van zenekarod,…..
Amatőr rockzenekarok Fenevad 2009.09.20 20:37:11
A következő zenekar a Fenevad. A névből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ez bizony egy Akela tribute zenekar - volt. Ugyanis feloszlottak. A zenekar akkor alakult, amikor az Akela feloszlott: 2007 október 31-én. Túl sokat nem lehet tudni az ex-zenekarról, a honlapjuk jóformán 1…..
Ugyan ebben a videóban nem kifejezetten TV bakik vannak, hanem pl kisbabák nevetése, azonban úgyéreztem, hogy érdemes kitenni. Jó röhögést! :D (Nekem a kedvencem az, amikor a modell csaj elesik 2x és a műsorvezetők jól kiröhögik :D)    ..
A mai nap kaptam egy emailt az Exon zenekar énekesétől (Hevesi János), amiben felhívta a figyelmemet, hogy olvasta a blogot, és én tévesen Exon Rock Band néven írtam róluk egy postot, és megkért, hogy javítsam ki, plusz küldött pár képet, infót a zenekarról, úgyhogy most jön…..
Ismét egy olyan zenekar jön, akiket nemigazán kedvelek. A banda Komárom megyei, azon belül dorogi, ha jól tudom. Egyetlen koncertjükön voltam, de épp eléggé elvette a kedvem attól, hogy mégegyre elmenjek. Ez 2005 áprilisában történt ha jól emlékszem. 3 zenekar koncertje volt…..
Az Exon Rock Band egy 2002-ben alakult Mindszenti zenekar (azthittem már sosem tudok elvonatkoztatni a Komárom megyei zenekaroktól :D). Szinte már a blog mottója is lehetne hogy "a zenekar a megyén kívül nemigazán tudott érvényesülni". Sajnos ez erről a zenekarról is…..
Mindenki el van foglalva a maga bajával, úgyhogy számottevő pipás programok nincsenek, max. ilyen gyere át, gyújtunk egy gyorsat téma. Azokból kettő is volt így egymás után egyszer ChocoMint, utána Bounty, másnap Cappucino. Gyerekek, egy dolgot fogadjatok meg. Ne keverjétek a…..
Amatőr rockzenekarok Alcohol 2009.08.26 15:24:00
Eddig majdnem az összes zenekar tetszett, akikről írtam a blogban - 1-2 kivétellel.. Azonban a mostani kifejezetten szörnyű szerintem. Aki szereti őket, szerintem ne is olvassa tovább, mert nem akarok senkit sértegetni. A zenekarból az énekes a legszörnyűbb: egy kb 160 centis…..
Amatőr rockzenekarok After Rain 2009.08.26 09:47:05
Az After Rain egy 2006-ban alakult túrkevei zenekar. A zenekar 4 tagból áll, közülük talán legismertebb az ex-Akelás (jelenleg Omenes) Szíjártó Zsolt. A zenéjük számomra kellemes, pedig én nem vagyok oda a női rockénekesért. Túl nagy hírnévre nem tettek szert, de…..
A zenekar 2001-ben alakult, előde az Emeretta volt, tehát az Emeretta és az Emeretta Rock Band nem ugyanaz! A csapatot Héjja Gyula hozta össze, mivel megunta, hogy az Emeretta nem jut dűlőre. Azóta rengeteg helyet bejártak itthon, játszottak a magyar rock/metal zene nagy zenekaraival…..
Amatőr rockzenekarok Ideas 2009.08.25 13:54:38
Nemrégiben tudtam meg, hogy a szintén tatabányai Ideas zenekar nem is olyan új zenekar. Sőt! Már-már veterán! A banda 94'ben alakult meg, azóta számos változáson esett át. Ám hiába a kor, a tehetséges zenészek, de valahogy ők is csak jóformán Komárom megyében ismertek.…..
Ez a videó is már körbejárta a világot. Megnéztem volna, hogy egy magyar meteorológus is ilyen helyzetbe kerül, pl Aigner Szilárd :D  ..
Amatőr rockzenekarok Agregator 2009.08.19 10:23:33
Az Agregator szintén egy tatabányai zenekar. '97-ben alakultak, az első koncert ideje ám csak 1999-ben jött el. Azóta az országban (főleg Komárom-Esztergom megyében) sok helyre eljutottak, és a környező országokba is eljutottak. Műfaját tekintve skandináv/dallamos metalt játszanak,…..
Ehhez sztem nincs mit hozzáfűzni :D  ..
TV bakik TV2 Bakiparádé 2007 2009.08.13 09:18:31
Annakidején ezt nem láttam, nem csoda, nemigazán nézek TV-t, néha 1-1 esti filmet és a híradót, azonkívül jóformán szinte soha. Tegnap találtam keresgélés közben, jót röhögtem :D  ..