Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steve runner

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-ben részt vettem egy félmaraton-váltón (7 km-t futottam), egy félmaratonon és egy 30 km-es versenyen. 2011-ben lefutottam 9 félmaratont, 2 maratont, 3 olyan versenyt, mely hosszabb volt a félmaratonnál, de rövidebb a maratonnál, továbbá még öt olyan versenyen, ahol…..
azilinha ezúttal is meglepetéssel készül, és nem is egy, hanem mindjárt kettő félmaratonról számol be, enjoy! — angelday A legutóbbi két félmaratonom között mindössze egy hét telt el, így úgy gondoltam, egy beszámolóba foglalom össze a kettőt. Május 7-én került sor a…..
steve runner 2012.02.19 21:55:57
Futóblog Thaifutás 2011.03.03 16:01:00
A thaifutást sokféle képpen értelmezhetjük, most a Futóklub (és benne a tombola) egyik jellegzetes figuráját, MC Markocsánt kértük fel a behatóbb értelmezésre. Az alábbiakban teljesen autentikus módon ismertetjük a thaifutás pontos folyamatát. (A figyelmet felhívjuk arra, hogy a…..
steve runner 2011.03.07 16:12:23
Kedves Olvasó, Futótárs, Futóbolond!Holnaptól, azaz 2009. október 1-től lehet nevezni az Első Borvidék Félmaraton futóversenyre!Ne feljtsétek, a jövő év egyik legfantasztikusabb versenyére invitállak benneteket!  Képen, a Sétáló utcát láthatjátok, a befutó…..
Kedves Olvasó, futó funok!A történelem kerekei sem állnak meg! Szót, tettet és logót a weboldal követi. Örömmel értesítek mindenkit, hogy a Borvidék Félmaraton weboldala ÉL.www.borvidekfelmaraton.huPersze mint amolyan 2 napos weboldal, szóval tartalmilag van mint csiszolnunk, de…..
Kedves Olvasó! Örömmel értesítem, történelmi pillatnatnak lehet tanúja! Ezúton teszem közzé, az Első Borvidék Félmaraton hivatalos emblémáját, amely versenyünk védjegye!   Várom a visszajelzéseiteket!Steve Runner  ..
Kedves B.S.! Örülök, hogy megtaláltad az "éterben" első blogpróbálkozásomat! Cserébe, küldök egy logó tervezetet, ami egyben számodra és MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐ számára választ nyújt  a helyszínről illetve az időpont egyes részleteiről! A logó…..
Futóblog Futás, mint életforma?! 2009.07.09 14:20:00
Az Ultrabalaton hetén, pontosabban egy napsütéses csütörtök délután a rajtcsomagok pakolása közben a tihanyi általános iskola udvarába bekocogott az első külföldi versenyző. Piotr Kurylo volt az. Persze mindebben eddig semmi különleges nem volt. Ami mindannyiunkban…..
Mindenkit köszöntök első blogírásom alkalmával!Történelmi pillanatnak vagyunk tanui. No, nem azért, mert írom első soraimat, hanem azért, mert világgá szeretném kürtölni, szervezzük az elsőBorvidék Félmaraton utcai futóversenyt!Részletek kicsit…..