Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász Attila egy volt dolgozó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..
Juhász Attila egy volt dolgozó 2009.07.08 08:45:22
Kedves kozzászólók,az utóbbi időben nem igen figyeltem ezt a blogot,de sajnos tegnap két volt felettesem telefonhívása miatt kénytelen voltam elolvasni a bejegyzéseket.
Mindketten azt gyanították hogy a 07.03.-án kelt bejegyzést (Vevő1 )én,vagy két másik kollegám írtam.Ezúton jelezném mindenkinek ,hogy nem én voltam,nekem ha valakivel bajom van azt megmondom személyesen ,fel merem vállalni a véleményem bárki előtt.
A Csiki Bege Plazánál eltöltött két évem alatt szerzett tapasztalataimat szerettem volna megtartani magamnak,azt hogy erről most mégis írok köszönje mindenki vevő1 nek.
Sajnos nem tetszett az ott töltött idő alatt,hogy a veőinknek szinte folyamatosan hazudozni kellett a gépkocsiátadások gyakori csúszása miatt.
Nem tetszett az sem ,hogy a cég túlszervezetten rengeteg ilyen - olyan sokszor beképzelt igazgatója összevissza adott ki,és kért számon olyan utasításokat melyekről ha egy kicsit is értettek volna a szakmához,tudhatták volna ,hogy azok betarthatatlanok.
Nem tetszett a dolgozókat érintő dolgok Cafeteria,ujjlenyomat azonosító rendszer stb.egyoldalú erőből történő átvitele,letojva ,azt hogy az adott dolog esetleg törvényekkel ellentétes.Nemtetszett az sem ,hogy a dolgozó ha sérelmezett valamit szinte azonnal megkapta:el lehet menni máshová dolgozni.
Ezeknek és még sok nemtetszésemnek kollegáim feletteseim körében gyakran hangot is adtam.
Butaságnak tartottam a Vasárnapi nyitvatartást,a sok idióta kiállításon való részvételt amiért külön köszönet a marketing osztálynak(pl baba mama börze,fogászati,lakberendező kiállítások)
Nem értettem igazgatónk döntését a T Emil féle szerintem értelmezhetetlen,semmiről sem szóló tréningen való kötelező részvétellel kapcsolatosan.
Mókás ötletnek találtam a Hibridcentrumot szakképzett alkalmazottak nélkül,a zöldek vagyunk szlogent és még sok mindent amire nem térnék ki időhiányom miatt.

VISZONT SOHA SENKIRE NEGATÍV MEGJEGYZÉST MÉG HA LETT IS VOLNA OKOM RÁ,NEM TETTEM,NEM NEVEZTEM SE GÓBÉNAK,SE BUNKÓNAK,SE HÜLYÉNEK,DE MÉG CSAK OSTOBÁNAK SEM SENKIT.SOHA NEM VÁJKÁLTAM ,PLETYKÁLTAM SENKI MAGÁNÉLETÉRŐL SEMMIT MERT AZ NEM TARTOZOTT RÁM.
Ottlétem alatt tudtommal nem sértettem meg senkit nem vesztem össze senkivel ,mindenki legyen az kollega vagy felettes véleményét tiszteletben tartottam,ezt szerintem mindenki aki ismer tudja rólam ,mert ilyen vagyok a magánéletemben is.
Ha valakivel bajom van azt saját névvel ellátva ,bátran meg merném irni ,nem bújnék szúrós virág vagy semmilyen más név mögé mint itt a blogon szinte mindenki.
Csiki Bege Lajost a két év alatt sajnos nem igen tudtam megismerni,mert keveset kellett vele beszélnem.Amit tisztelek benne az az amit létrehozott,illetve a bátorsága.Amit nem tudok megítélni és amiért kérdőjelek vannak bennem vele szemben az az ,hogy a züllés a sok disznóság ami a cégénél folyt valóban tudtán kívül történt -e, vagy tudott róluk de nem érdekelte őt.Mert ha ez utóbbi akkor sajnos ő az elsődleges okozója a ma kialakult helyzetnek ,mivel ez a történet nem ma ,nem a válság kialakulásakor kezdődött.
Kedves vevő1 a cikked sajnos tartalmaz egy két tudatlanságodból fakadó dolgot.Pl a Passzív táppénz amiről Lajos beszélt egy valóban törvényesen létező lehetőség ami a munkavállalót védi pont a munkáltatóval szemben,miszerint ha valóban beteg vagy munkaviszonyod megszünte után is egy jó ideig még élvezheted az állam adta biztonságot.
A Latonit tudtommal és ezt Lajostól személyesen tudom eladta,hogy az ottmaradtak bérének egy részét ki tudja fizetni.
Rózsát nem nevezném ahogy fentebb ő is írja talpnyalójának,mert valóban Ő és még egy két kollega volt az akik szemtől szembe meg merték mondani véleményület Lajosnak.Tény hogy őt novemberig tartom csak valódi főnöknek ,mert ott megkattant benne valami a vevők részéről jövő nyomás ,vagy a végső stádium felismerése miatt, és a folyamatos intrikái miatt az összes barátját elmarta maga mellől.

Hát kb.ennyi mindezet megtartottam volna magamnak,ha a körülmények nem kényszerítenek e bejegyzés megtételére.
Sok sikert mindenkinek:
Juhász Attila