Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teglus

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áldozatra vár a veszedelmes vérpulykaIdegesítik a motorosok? Nem bírja, ha a kapu előtt üvöltetik kiberhelt Akrapovicot? A harci kutya nem megbízható, a feljelentés hatástalan, az emberre fordított sörétes fegyver pedig fokozottan büntetendő – tartson vadított…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Teglus 2009.07.08 06:46:09
@nosferato: Ez a Trumann show gondolás nálam is megvolt. :S Tiszta para. Egyébként maga a film nagyszerű. Bejövős.
Téglus naplója Erőmű para 2009.07.08 06:37:00
Minap jöttem haza az erőműből, asszem péntek volt, tök nyugi, sun shine meg minden :). Ahogy közeledek a főúthoz látom hogy a szembe sávban áll két vészvillogós fekete furgon. Amikor közelebb értem, persze lassítottam hogy megnézzem mi van, akkor látom hogy UPS-es furgonok, és…..
Nem szeretem ez a blogolós, a világnak kiírjuk a lelkivilágunkat, meg kitárulkozunk tök idegeneknek dolgot. Itt nem is erről lesz szó.Csupán egy napló funkcionalitását fogja betölteni ez a BLOG. (Óh, jeah én is eljutottam ide, hogy írok blogot... :S:S) ..