Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden összefoglalnám a három szak jellemzőit, előnyeit és hátrányait. A programtervező informatikus egy jó és versenyképes szak szerintem, bár elég tömény. A matematikai rész húzósabb, de informatikai kurzusokból is van komoly felkészültséget igénylő. A szak neve a régi…..
Boda 2009.07.08 02:13:22
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én egy nappal a sorrendmódosítás lehetőségének határideje előtt, még mindig bizonytalan vagyok: MI vagy PTI? Egyelőre PTI van első helyen, de nagyon erősen gondolkozok a MI-n, kétségbeesve keresgélek a google-n mindenféle cikkeket, h dönteni tudjak, de úgy veszem észre, h csak egyre nehezebb.
Ahhoz h mondjuk a későbbiekben sikeres Java/C programozó, szoftverfejlesztő lehessek, elég ha MI-n próbálkozok, vagy mindenképp tanácsosabb a PTI?
A problémám az, h igazából nem tudom eldönteni, h a hardveri vagy a szoftveri rész érdekel jobban, és mivel PTI-n 0 a hardver rész, ezért tartok tőle h megbánnám később. MI-n meg azért csak van egyik is, másik is, aztán még lenne időm (és ezáltal tapasztalatom is) eldönteni, h végül merre tovább. Szóval még azt szeretném megkérdezni, h kinek mi a véleménye arról, h mondjuk BSC-n MI, aztán ha úgy alakulna akkor MSC-n PTI?
Megnyugodnék, h nem halok meg úgy, h gőzöm sincs a hardverekről xD viszont nem tudom mennyire lenne nehéz váltani MI-ról PTI-ra. Vagy egyáltalán megéri-e BSC-t MI-n végezni, ha MSC-t valószínűleg mindenképp PTI-n végezném?
Arról is mindenfélét találtam, h mire van nagyobb kereslet, de olyat is h mindegy, mert nem a papír számít, hanem, h mit tudsz, amivel én is egyetértek (mondjuk nekem az azért már kicsit erős, h bölcsészek dolgoznak mérnök állásban xD).
Na szóval, akinek van vmilyen véleménye a fentiekkel kapcsolatban és úgy érzi szívesen megosztaná még a hátralévő egy napban, az ne tétovázzon :D
Amúgy nagyon jó ez a blog, sok jó téma van, és bár nem láttam még a régi skinnel, de az biztos h jó az "új", tetszetős ;)
Üdv a gazdájának :D