Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andicka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig pár részt kellett végigszenvednünk, hogy végre eljussunk Szomáliába megnézni azokat a kurva tornyokat, illetve azt az egyet, ami maradt belőlük, de ne rohanjunk előre. Helikopter repül a sivatag felett, rajta Szopottgombóc, Hobbit, Szimpatikus Barna, Szomorú Szamuráj és még…..
Tizenöt évvel ezelőtt vagyunk, egy börtönben, és uramirgalmazz, Szakállt látjuk szakáll nélkül, narancs overállban, a látogatója az akkor még jóval kisebb mellekkel és fogszabályzóval rendelkező Tracy. Aaron kedden és csütörtökön AA gyűlésre jár, egyébként pedig…..
Charley és Michelle megfogadta Ellison tanácsát, és a pusztán keresztül már egy boldogabb jövő felé hajtanak. A hangulat nem kifejezetten oldott, de lehetne rosszabb is. Megállnak egy benzinkútnál, ahol rövidesen elviselhetőből szörnyen rosszá változik a helyzet, Cromartie ugyanis…..
Rövid jelenetben emlékezünk meg az ítélet napjáról, 2011. április 11-ről, amikor a Reese tesók utolsó önfeledt délelőttjüket élvezték. Hamarosan azonban vége szakadt a vidám baseballozásnak a kis Kyle által tévesen tűzijátéknak azonosított légitámadásnak köszönhetően.…..
Cameron barátnénkkal nyitunk, aki csini egyenruhában behatol egy erőműbe, és a turbinák egyikét gyors és biztos mozdulattal tönkrevágja. A keletkező káoszt kihasználva a rendőrség felé veszi az útját, ahol könnyedén besurran a bizonyítékok raktárába kicsit nézelődni. Sarah…..
andicka 2010.02.17 15:20:08
Mivel a Tv2 is elkezdte vetíteni a sorozatot, előszedtük a hogyvoltokat, marcilu pedig ott veszi majd fel a fonalat, ahol abbahagyta (a harmadik résznél).Sajtótájékoztatóval kezdődik egy újabb ügyvédes-tárgyalótermes sorozat, de nem kell félni, klisékkel csak másképp fogunk…..
Betty idegesen tekinget körbe a nőgyógyászánál. Az egyik falon egy hímzett képecske, rajta egy őz és a suta. Szarvas nincs a képen. Bejön a doktor, sálban, elnézést kér a hideg miatt: a felesége elvitte a radiátort. Betty nem fázik (biztos az északi származás teszi.) Közli a…..
Egy luxusszálló lakosztályában vagyunk, egy fiatal nő az ágyon fekve éppen legújabb versét olvassa fel, amelynek az egyik sora így szól: „Megfiatalít a vidámságod, éretté tesz a bölcsességed.” A szerző: Jane. A vers ihletője: Roger. Nemrég szeretkeztek, a…..
andicka 2010.01.08 16:37:21
Pete egy kaliforniai Űrkiállitáson szereplő cégek nevét olvassa fel Don irodájában. Ott van még Sal, Paul Kinsey és Peggy. Kinsey be van izgulva: szívesen találkozna Ray Bradburyvel, de Don lehűti a kedélyeit: ez üzleti út, a cél újabb ügyfelek megszerzése. „Minden tudós,…..
andicka 2009.12.12 01:05:28
Egy szállodai szobában vagyunk: Don itt dekkol, mióta Betty nem engedi haza. Az ajtó előtt, ott várja a kisuvickolt cipője és a reggeli lap, benne egy borzalmas hírrel: meghalt Marilyn Monroe. Otthon, Betty teljese zombi állapotban ül az ágy szélén, majd némán figyeli a…..
andicka 2009.12.05 13:51:01
@wizdog: Igen, a Tilden Katz-on én is jót röhögtem! :)
Minden olvasómnak köszönöm a türelmet a kimaradásért. innentől minden megy tovább a régiben! Meglepő befejezéssel zártuk az előző epizódot. Vajon sikerült-e megoldani valamit is Donnak és Bettynek? Úgy tűnik, nem: Betty a lovardában hajszolja túl a lovát és saját magát.…..
Don egy Cadillac szalonban áll. A kereskedő igyekszik minden trükköt bevetni, hogy rávegye a vásárlásra. Közben átnyújt egy névjegyet, ami után Don is kénytelen felfedni a kilétét: valakit, aki a reklámszakmában dolgozik, nehéz rábeszélni akármire. A pasi gyorsan kapcsol: ezt…..
Pete zavartan álldogál egy orvosi rendelőben, vele van Trudy is: egy szülészorvosnál vannak. Trudy lelkes, egy barátnője ajánlotta, mivel állítólag sikeres volt, de az orvos kijelenti, hogy ez nem rajta múlik. Don együtt érkezik Freddy Rumsennel az irodába, ahol női visítozásra…..
A sorozat rajongói tudják: Matthew Weiner a Maffiózók istállójából jött, így a hasonlóság sokszor elvitathatatlan. Egy reklámfilm forgatáson kezdünk, a stáb beáll a következő felvételre, miközben Freddy Rumsen (ő fedezte fel Peggyt) szundikál. A népszerű komikus, Jimmy…..
1961- Újabb twistsláger, újból táncba hív a sorozat. Mindenki lázasan készülődik a munkába,(hova máshova?): Joannel kezdünk, aki természetesen ismét dögös, de nem marad el mögötte az ismét visszasoványodott Peggy sem, akinek az éledező nőiessége nagy hangsúlyt kap az évad…..
andicka 2009.09.25 18:24:23
Előző részek tartalmából. Matt és Julie sietős csókot váltanak. Smash igyekszik rákerülni MrHunt százas listájára, de bénán játszik. Ezért elkezd doppingolni hogy jobb legyen. Timet jól arcon üti Jason, kocsiját pedig pár játékostársa veri szét, majd Tyrától is kap egyet.…..
A kémek élete nehéz. Persze ezt az ember elsőre nem így fogalmazná meg, mikor hősünket, a mindig nett Michael Westent először meglátjuk egy egzotikus ország nyüzsgő piacterén álldogálva drága öltönyében és napszemüvegben. Még az érte érkező fekete Mercedes limuzin sem adna…..
Helyszín: egy kisváros a semmi közepén. Itt ügyeskedik épp valamin kedvenc tolvajbandánk. Sophie-t látjuk, amint egy bankban játszik épp dolgozót, és Nate is felbukkan, elég furán öltözve. Kicsit olyan Jockey Ewing-os, bár a fogpiszkáló sokat ront az összképen, ezt figyelembe…..
andicka 2009.07.08 11:01:30
Gyorskajáldában vagyunk, egy kiszolgáló épp felmos, közben látjuk, amint kint, eltakart arcúak nagyon ügyködnek valamin, végül egy kurva nagy csirke esik be az ablakon. Nick, Langston és Brass a helyszínre, a Choozy's Chicken nevű gyorsétterembe érkeznek, Bob Graham, az…..
andicka 2009.07.07 23:05:38