Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Cruel"

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bezártam kapukat. ezúttal közlöm szivélyesen azzala kevés látogatóval h nem írok többet blogot. jóéjt...
Helo helo kicsi csibék. Nah írjunk megint valamit. Akkor írjunka rról, h mekkora rohadt köcsög szemét ismerősöm van. Arról h az én érzéseimmel milyen könnyű játszadozni, no meg arrólh hiába keményít megaz élet még akkoris fájhatnak dolgok.Jó errőlis írtunk. Akkor…..
Nah most azt hiszem ideje hogy újra írjak valamit. Mert már körübelül 3 hónapja nem írtam ide. kicsit kéne  frissíteni nem? :d na dehát ez hogy van kérem szépen? ez nem fáánk hánem pámpuska.:D nos igen életem értelme. Persze. csakis.DE minap amikor bekacsoltam a Tv nevű…..
ezennel újra megnyitoma blog kapuját. végülis sokra nem kell számítani (: újfent rájöttem hogy vannak ostoba és buta emberek.Akárki gondolhat akármit nem érdekel. Az meg hogy buta pletykákat kezdenek el terjesztgetni rólam, meg már nem engem minôsít le! Akimeg elhiszi az…..
Ma szombat van. Utolsó bejegyzésemet szombaton publikáltam. Nos azalatt a pár nap alatt eljutottam arra szintre hogy mostmár igazán szivesen pisztoly végre akasztanám magam. ELvégre nem nagyon érdekel semmi. És ha nincsen semmi értelem akkor meg minek?Gondolkoztat a tény, hogy miért…..
 Hát csütörtök van. Megint . Újra. És gyanítom hogy egy ideig még lesz egy jópár csütörtök. (: Hmm ki gondolta volna? :D Végülis eza csütörtök is ugyan olyan mint a többi. Esik az esô grafikán  ülök és totál nem lehet a feladatra koncentrálni, közben halkan szól…..
Azthiszem katartikus esemény történik velem. Már megint velem. DE nem is vagyok emglepődve azon hogy ilyen szerencscsomag ki fogja a lehető legrosszabb élethelyzetet. Végülis ki szeret bele egy nálla cirka 15 évvel idősebb férfiba? Aki ráadásul elérhetetlen is bizonyos okok miat.…..
 2009.okt.31.Azthiszem végérvényesen kiábrándultam az emberekből. Ez persze nem azt jelenti h ezentúl zoofil leszek. Neem. VÉgülis igazából még én semm  tudom hogy mit jelent. Annyit viszont érzek, tudok hogy nem érdekel többé se Szeghalom se a környéke.…..
The agression what i feel,Keep out of my brain.You couldn't come to knowThe Ache.The Pain.That a really murder scream. It's just a mean, but when i wake I will Take. ..
I'm really alone, in the world.I'm just a girl, who wait a word.Don't forget, I'm just an urbanic girl.I've been lost in the citys jungle.But... I really miss you, forget her! Whatever I've seen into your eyes,You said, and smiled:Hey baby,baby; You are my bestHey, hey, why do you do that?Hey,…..
The wind carries some noiseIt has got bizarre pulse In the jarring silver smoke.The air is sharp and coldGlorious light in the wood.His beauty blind my world,I just see, your glory, my Lord. I never could catch his hand or voice,I'm just waiting always…..
Under water cerature, please say a word,I can't catch it, I'm just a bird.I'm flying, and sparkling beyond sky,And I always see you in the night.Your voice makes me fool and braveWhy am I flying into die?I'm just a child of the azuer sky,You are the woman of the circle lies. Your voice is…..
 She crys amber tears,She lies diamond fears.Just say to her, just say,Hello... Hello My fairy tale. You couldn't catch her face,YOu just a human who feels.Don't look back, just ever say,Hello...Hello My fairy tale! Don't ask,what or why.She always just lie,Don't ask,…..
A lemaradt részletek. Lehet, h jót  lehet ezen nevetni valahogy már nem nagyon tud érdekelni a dolog. pedig én nem hittem volna h ez lesz. Viszont tényleg hiányzol nekem. Nem és nem fogok újra gyengeségbe torzulni, mert minek? Túl sok mindent tettem meg érted, magamáért ahhoz h…..
http://www.youtube.com/watch?v=giZKmVoDGfI&feature=related A mai bejegyzés erről nem fog szólni. Vagy mégis? :D Igazából semmiről sme kéne most ennek szólni. Igazából nem a gép előtt kéne baszakodni. Igazából éppen készülőnöm kéne, hogy partyzzak egy jót ma este.…..
Csapzottan kelek ki az ágyamból. Újabb rémálom gyötört. A fürdőszobába menet, valahogy olyan reszketőnek tűnik az egész világ. Mintha csak a levegő apró rezgésekkel töltődött volna fel és a tárgyak körvanalai se látszanak tisztán. Arcomat hideg vízzel mosom meg.…..
testmódosítás fekete tetoválás 2009.07.28 13:40:00
Megváltoztatni testünk színét,majdnem tejesen inverzé tenni azt, elrugaszkodni attól a színtől amiben egész életünkben voltunk igazi felszabadulás. Semmi nem tehetne szabadabbá, és teljesebbé mint rengeteg fájdalom árán átváltozni, felvenni újra tényleges, és valódi…..
TEsék olvassátok a ma éjjeli rémálmot.Adott egy romos tízemeletes. Ott sétálsz körülötte, s nem tudod miért, de muszáj be menned. Bemászol az egyik törött ablakon. Ugye semmi különös, ugyan az mint egy általános romépületnél. néhány eldobott sörös üveg, dobozok, a…..
Hogy miért az a címe a mostani bejegyzésnek h sikíts ribanc? XD hát nemis tudom... csak mert így ez a mondat jár a fejemben már reggeltől fogva. Oh yeah. shit. olyan élvezettel tudom kiejteni, hogy még magamat is megleptem XD szóval lehet h a KÖCSÖG UFÓK   mikor…..
Croatia:Szóval kint Horvátországban járunk- kibaszott meleg, kabóca dal, a nap 28 órájában, nézelődő túristák, iszogató helyiek -.Megérkezésünk kb. éjfélre tehető. Képzelj el egy apartmant, amiben meg kell szállnod. A "szobád" igazából napppali, egy rohadtul…..
kettőezer kibaszott kilenc, júliushónap elkúrt nyolcadik napja van ma. fasza. örüljünk. ma van az a nap, mikor kiborulok. mikor összecsap minden a fejem felett és próbálok sírni,de már régen nem tudok. yeah. szóval most ahelyett hogy túlméretezett csecsemőként bőmbikélném tele…..
Hello neked, ki erre jársz!Ma indítottam el első blogom, mert kurvára unatkozok :D Nem meglepő, ilyen rohadt melegben nem is tud mást csinálni az ember, csak itthon dögleni.Még nem vagyok jártas az efféle dolgokban szóval, kérlek nézzétek el nekem, hogy ha valami nem jó.Egy…..