Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberrat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös a gombában, a Milky Wayben, egy csokor ceruzában és egy Doxában? Igen? Biztos? Hát tévedsz. Mert EZ. ..
cyberrat 2013.02.27 21:10:57
@K0vasz: az
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
Ryan Cordell, tipikus amerikai családapa. Öt gyermeket nevel feleségével, Evie-vel Boston külvárosában. Egy nap, a két nagyobbik lányuk a tizenkét éves Cadence és a kilenc esztendős azzal csalta csapdába a papát, hogy megfogadtatták vele, ha összegyűjtenek 1 millió lájkot…..
Ilyen, amikor tudósok a haverjaid. Elég szemét. Hm. ..
cyberrat 2013.01.18 14:45:57
@furo80: jaja, véletlenül sem azért vette fel a védőszemüveget, mert az ajtóra ki van rajzolva, hogy "Védőszemüveg viselése kötelező!", ugye?
Az elmúlt két rész András siratásáról szólt természetesen, Julit gyötri a bűntudat, mondván András miatta lett öngyi. Vagyis miatta meg Atikám miatt. És ez így nagyon gáz. Közben Zsófi és Bartha ismét összebútorozott, amit a naccsasszony Nórától tudott meg, és hát a…..
addict Fúrócsocsó a Boschtól 2011.06.27 11:00:00
Aki ismer, az tudja, hogy engem sajnos bármilyen ötlettel, amiben foci vagy csocsó van, könnyen le lehet kenyerezni. Ezúttal azonban biztos vagyok abban, hogy nem csak nekem tetszik ez az ötlet, amellyel (láss csodát!) egy hazai ügynökség, a Prohome örvendeztette meg az ügyfelét, az…..
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
cyberrat 2010.08.15 13:25:41
@vauvauvau: Ezen pont kint van, mivelhogy a Nemzeti Étterem sütödéje a gyártó, ezért nemzeti :)
Belsőség Medvekonzerv 2010.02.21 12:00:00
Tételezzük fel, hogy akadnak önök között olyanok (mint én), akik szeretnek horgászni. Sőt, mákjuk van, hiszen a „Hónap csontkukaca”-fotópályázaton megnyerik a fődíjat: egy kanadai horgásztúrát. Szóval ott üldögélnek a dokkoknál alkalmi túravezetőjükkel, mikor…..
  Csodálatos körforgalmak vannak szerte a világban (a leghíresebb talán ez). Mi is letettük a névjegyünket, előbb a káprázatos szegedivel, most meg a kevésbé káprázatos püspökladányival. Zsolt figyelt fel a Haon tegnapi cikkére, ahol egy tipp-toppra kövezett, burkolt,…..