Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsdasrakollo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az ebédet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas vidéki éttermet. Tévedtem. Borzalmas ételeket ettünk, közepes kiszolgálás mellett. A…..
rozsdasrakollo 2010.03.07 00:31:53
Egy kimondottan rossz bejegyzés - Fatmo blogja

Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az egészet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas, objektív gasztro blogot. Tévedtem. Borzalmas elfogult írást olvashattam.

Mint korábban leírtam elfogult vagyok és igen!....még érdekelt is vagyok az említett műintézménnyel kapcsolatban.
Érdekelt vagyok, mert majd tíz éven keresztül be kellett Pestre mennünk, ha egy jót szerettünk volna enni.

Két éve megjelent a Solier és rövid időn belül oda szoktunk, megismertük a séfet és a tulajt. Megismertük azt az emberfeletti, elhivatott munkát amit végeznek.
És amikor hibáznak,(ritkán) minden alkalommal elmondjuk nekik privátban.
Amikor elkápráztatnak azt meg világgá kürtöljük.
Így próbáljuk őket segíteni, támogatni. A saját jól felfogott, önző érdekünkben is tesszük mindezt, mert örülünk, hogy itt a szánkba hozták a színvonalas vendéglátást.

A fenti bejegyzésből csak a maró gúnyt, a túlzást és a fröcsögést érzékeltem. Nélkülözte az objektivitást (ami már a Múzeumnál is gyanús volt) és az ÉPÍTŐ kritikát.
Értem én, hogy leszarod az én érdekemet, de mint a kommentekből kitűnt, akik közvetlen tapasztalatokat szereztek, azok mind pozitívan reagáltak. Mégegyszer; a hely nem hibátlan, de messze a vidék legjobbja!
Ambiciózusak, elhívatottak és alázatosak, megérdemlik a támogatásunkat!
Ezért éreztem kötelességemnek, hogy szót emeljek értük.
Üdvözlettel: a fogadatlan prokátor