Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrusk@

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
Petrusk@ 2008.12.03 13:14:59
aTs:

1. A monitorom
f@sza. Pont. A szemem nem az(de nagyon szép :D).
2. Az, hogy nem kaptátok vissza, az egyetemet minősíti. Így jártatok :D
3. Mivel nem BTK-ra jártál,
valószínűleg nem is érdekel az írott szöveg elsőbbségébe a többivel szemben.
4. Szemkifolyás-ügyben nem tudna egy tanár is nyilatkozni? Csak hogy eldöntsük a vitát...
Egyébként meg milyen gáz már, hogy az anyuka felír az indexre...
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
w Mese pappal 2007.04.30 08:30:00
Vallási vitákban előbb-utóbb előjön az evolúció vs. teremtés című témacsokor, akkor is, ha épp semmi köze az aktuális kérdéshez. Mint ahogy az eggyel előbbi postnál. Gondolom, azért, mert az Isten oldalán prókátorkodó kollégák minden, az övéktől különböző véleményt…..