Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkovacs70

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
pkovacs70 2009.08.01 00:37:47
@Charybdis:
Azért ezt ne értékeljük túl... Nem csak a két kocsit nehéz összehasonlítani. JANUÁRban vajon hány fokos lehetett az aszfalt?
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
pkovacs70 2009.07.20 13:01:12
@Bambano: Hehh, milyen igaz!
Fokozatmentes, dupla kuplungos...
Ha nincsenek fokozatok, minek a kuplung?
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
pkovacs70 2009.07.09 20:20:18
@Imbolygó Hollander:
Maga a konstrukció nyilván modernebb, korszerűbb, "szilíciumszagúbb" dolog. Viszont a XXI. században ez egy hótegyszerű cuccnak számít, ami a futószalagon potyog le, könnyű előállítani, cserélni, valamint karbantartásmentes.
pkovacs70 2009.07.09 23:58:07
@Shadowbull:
"mivel kijelentetted, minden esetben jobb az elektromos meghajas."

Most erre mit mondjak? Ha nem akarok köntörfalazni, akkor csak egyszerűen annyit, hogy HAZUDSZ!

"Az elektromos meghajtású klímakompresszornak létjogosultsága a hibridekben van, ahol megfelelő kapacitású akku áll rendelkezésre a működtetéshez a benzinmotor álló helyzetében is."

Ez igy korrekt. "

Az a vicc, hogy soha nem is állítottam mást. ;-)

"Egyebkent meg az elektromos kormanyszervo sem mindig feltetlenul bevallalhato. Kis autokban, keves elektromos fogyaszto mellet nem okoz gondot, nagy autoban, sok elektromos kutyunel bizony nem olyan egyszeru biztositani a rendszer stabilitasat. Nem egyertelmu dontes, hogy legyen vagy ne legyen."

Ez sem igaz, mivel pl. a BMW szinte összes modelljében elektromos szervo dolgozik, méghozzá atom stabilan.
pkovacs70 2009.07.10 07:08:17
@Shadowbull:
Nem ecsetelgettem elektromos kompresszort. Elektromos szervot mondtam, ami rohamléptekkel terjed.
Nem elfogadni kell, hogy úgy értettem, hanem visszaolvasni és megérteni, amit leírtam.
Köszi!

Ugye ott volt a mondatban a "szinte" szó(BMW...)