Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pultokrata

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráczkert leszünk-szedünk 2010.03.02 00:35:00
Kedves barátaim és vendégeim!Elolvadt a hó és kezd kirajzolódni a 2010-es szezon.Először is nagy örömömre szolgál,hogy sikerült megállapodni polgármester urammal a folytatásról.Jó hír,hogy ezt a szezont is közösen tehetjük tartalmassá! Amit tudnotok kell,hogy Miklós és Bori…..
Ráczkert Szemétszedés 2009.10.23 18:08:00
A nagy októberi szociális szemetet, amit itt hagytatok,takarítsátok el!Találkozó, illetve sorakozó november 7-én, szombaton reggel 9.30-kor  Kisorosziban a Hősök terén a Rácz Fogadó előtt.Megjelenés kötelező, réteges öltözetben, jómunkáskesztyű viselete ajánlott!Az…..
Ráczkert Hétköznapi játékok 2009.08.01 18:26:00
A Ráczkert/ben/nél nemcsak fizikai sportokat lehet űzni, mint ping-pong, tollaslabda, (strand)röplabda, foci és egyebek, hanem szellemi kihívásokkal is meg lehet küzdeni. Ha szólsz a kocsmárosoknak (Michael Maybe, Aranyvirág Borbála, Rácz(kert) Lali) játszhatsz kártyával, sakkal és…..
Köszönet az összes új olvasónak, akik immáron népesebb számban is megjelentek látogatóink körében. Az idén volt itt már árvíz, orkán erejű szél, most meg (anyád) a szúnyogok. Igaz, hogy a Dunakanyart szúnyoginvázió sújtotta területté nyilváníthatnák mostanság, de…..
Először is köszi mindenkinek a türelmet és a sok hibajelentést. Most már mondhatjuk, hogy az átállás végérvényesen befejeződött, az új rendszer működik, nincs visszaút, hurrá! Baromi sok hibát javítottunk, és még van is egy gombóccal, de már látszik a vége. Közben…..
A Ráczkert egyik erőssége, hogy napról napra fantasztikus zenék hallhatóak mind a zsizsgés, mind a nyugalom szakaszaiban. Legfőképp persze konzervről, de sokszor a helyi arcok, illetve alkalmi vendégek ilyen-olyan társulásainak élő előadásában. Szerencsésnek mondhatja magát, aki…..
Ráczkert Első híradás 2009.07.08 19:23:00
A kezdetekEgykoron, az idők kezdetén a Jóisten, vagy ha tetszik, az ősrobbanás megformálta ezt a helyet is. Majd további évmilliók teltek el az ember nélküli háborgó csendességben. Sokkal később az első ősemberek, ősközösségek népei után, a Kárpát-medence korai történeti…..