Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iégy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik a T-Home titokban külön csomaggal kedveskedett az elavult technikák szerelmeseinek. Mi másért lenne bárkinek szüksége ADSL-re 2023-ig? Gábor megrettent a sanyarú jövőképtől: Ma reggel éppen a számláimat fizettem be a T-home oldalán és a mellékelt képen található…..
Iégy 2009.07.08 06:06:04
.
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
Iégy 2009.07.08 05:57:04
.
A Szökésben két valamire való figura volt, az egyik Alex Mahone ügynök (William Fichtner) a másik pedig T-bag, aki magyarul tán a Zsebes becenevet kapta, és Robert Knepper formálta meg kiválóan. Knepper szonte lubickolt a szerepben az egyébként leginkább albán diafilmszínészekre…..
Iégy 2009.07.08 05:48:54
.
Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a…..
Iégy 2009.07.08 05:45:44
.
Nem Hagyó Miklós az első magyar politikus, aki étkezési zsírból és aktatáskákból igyekszik magának lovasszobrot emelni. És nem is ő az első, akinek "újságírók" segítenek a munka nehezének elvégzésében. Az viszont egészen biztos, hogy cikknek álcázott politikai…..
Ezidőszerint az EU-ban alighanem csak Görögország kreténebb hazánknál, és ez alighanem igaz a nemzeti vasúttársaságokra is. Viszont a görögök elhitették a világgal, hogy ők Homérosz és Periklész népének leszármazottai (pedig antropológiailag sokkal inkább derék délszláv…..
Iégy 2009.07.08 04:57:10
.