Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becky8

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban sokan egyetértünk, hogy az MLM cégeknél az alaptét a pénzed.De lehet, hogy van pár fontos(abb?) dolog is mint a pénz.És ez a barátság, emberi kapcsolatok és a meghittség.Akinek van negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban, kérem írjon.urstupidTönkrement kapcsolatok Létezik egy…..
becky8 2010.12.14 21:15:22
@kereskedo: Kedves Kereskedő! Nagyon jó, hogy ezeket leírtad. Azt a %-ot add meg légy szíves, hogy egy hagyományos kereskedelemben egy termék en összesen mennyi az árrés, amivel szembe állítjuk az MLM rendszerek 60%-át? Úgy is megtehetnéd, hogy ha a termék előállítási kts-e 100 Ft, akkor milyen összegek jönnek rá a hagyományos kereskedelemben, és milyen egy MLM-ben. A gond az tudod, hogy lehet, hogy kedvezőbb eredmény jön ki %-os szinten az MLM-ben, de az emberek pénztárcájához az MLM árai általában magasak.
Anti-MLM Beépülés 2007.08.29 17:01:00
Sokan kritizáltak azért, hogy én ugye nem tudok semmit, nem voltam soha MLM-ben. Mit akarok én itt a véleményemmel.Ennek most vége. Gyorsan felhívtam egy régi ex-mlm ismerőst, hogy szervezzen össze nekem egy MLM-es kezdeti agymosást, furcsán nézett rám, hiszen már ő is utálja, és…..
becky8 2010.07.01 17:00:01
@Mirlia: az okosabbikja azt azért nem mondja, hogy gyógyítja a rákot... orvos FLP-s legalábbis nem mondja...
becky8 2010.07.01 17:09:00
@Mirlia: lelúzerezés... luxusrabszolga? ez hogy tetszik?? :)) igen, sajnos nagyon sokan vannak olyanok, akiknek túlnő az egója önmagán, és azt kezdi el hinni, hogy ő most VALAKI lett, mert MLM-ezik. Hát csinálja! Őszintén kívánok neki minél több sikert, csak arra kérem a tisztelt vezetőket, hogy hagják nyugodtan élni az összes nem MLM-ezőt, mégpedig úgy, hogy nem kicsinítik le őket. Ez egyik félnek sem jó - se annak, aki MLM-ezik, se annak, aki nem. Remélem átment, hogy ez itt egy kérés, és nem lehúzás az MLM-esek felé. Láttam, ismerek közvetlen közelről olyanokat, akik keményen dolgoznak, tényleg éjt nappallá téve - meg is van az eredménye - nem irigylem őket, tényleg. De hogy aki nem ezt választja, az lúzer lenne, vagy bármilyen értelemben is alacsonyabb rendű, vagy értéktelenebb, hülyébb, lúzerebb stb lenne, azt azért nem hiszem. Csak tudnám, hogy aki MLM-ezik, annak miért csípi annyira a szemét az, aki épp nem? Hm? Miért? Mindenki tegye a dolgát - és békésebb, mosolygósabb lehetne a világ!!! :)))) Aki úgy gondolja, neki az MLM "a" lehetőség, az élete, a szabadságharca stb, ám legyen. Tegye a dolgát! Aki meg nem voksol az MLM-re: ám legyen! :) Tegye a dolgát :) Hol itt a probléma? :))
becky8 2010.07.01 17:14:51
@becky8: És (bocs, de) az MLM-esek sem értékesebb emberek azoknál, akik máshogy képzelik el az életüket. Az érték nem ebben van. Érték szempontjából minden egyes ember igenis értékes! És főszereplője a saját életének. Örülök, ha valaki vagyonokra tesz szert - ha ezt mások megsegítésére is használja, pl. árvízkárosultak (van ilyen, tudok róla konkrétan, aki tényleg sokat keres az MLM üzletéből, és komolyan segíti a bajba jutottakat, azért ezt is említsük meg, és le a kalappal, ez tényleg példaértékű)
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
becky8 2009.07.08 19:48:43
@Megtért Richárd:
Kedves Richárd!

Napi 5 telefon, minimum!
Igenis kell telefonálni névlistából, a Wellstarban is, webstar mellett is, ami egyébként egy rendkívül hasznos kapcsolatépítő rendszer tud lenni - ha megfelelően használják.
Ilyen és ehhez hasonló ferdítések miatt alakul ki valamiféle hamisság érzés az emberekben az MLM-ről. Becsapva érezhetik magukat.
Tudom, hogy a Wellstarban ezt így tanítják, ahogy írtad.
De a valós munka nem ez. Ott igenis telefonálni kell. Alias Dobi Sanyi és Tünde (aki nem tudná: ők Európa legjobbjai a Wellstarban). Napi 5 telefon, minimum!! Névlistából és a webstar regisztráltakból. Sorry, és minden Wellstarostól elnézést.
Kekec vagyok, tudom, de a tököm tele van a mellédumából :)
Becky
becky8 2009.07.09 11:36:14
"nem fizettem a belépésért, nincs tagdíj, kötelezően teljesítendő forgalom."
Igen, ezt így tanítják és igaz is. Egy fillér befektetés nélkül aláírhatod a belépési nyilatkozatot. Nem kell tagdíjat fizetned sem. őt, tényleg nem köteleznek teljesítendő forgalomra sem. Igen!
DE!! Amíg nem kezdesz el terméket használni, nulla tapasztalatod van a termékekről. Azért ezt is tanítják! És amíg nem éred el az első üzleti szintet, azaz nem vagy 2 pontos, azaz nem veszel megy egy "dobozt" (mert ugye így sokkal jobban jársz - sokkal több terméket kapsz a pénzedért, és amit nem használsz, el is tudod adni, tehát azonnal jöhet vissza belőle pénzed), tehát amíg nem vagy 2 pontos, azaz nem vagy az első üzleti szinten, egy darab embert nem csatlakoztathatsz magadhoz. Persze ezt nem csak doboz megvásárlásával, hanem a termékek és az ismerősők megrendeléseiből is össze lehet gyűjteni, 2 hónap alatt.
És, ezzel együtt persze, amíg nincs egy darab terméked sem, a szponzor segítségével el lehet kezdeni a munkát, nulla termékkel, nulla tapasztalattal, de a híres MÁSOLÓDÁS miatt is jobban jár(hat) az, aki dobozzal indul. Mert akkor a belépőid is elvileg nagyobb "kedvvel" fognak dobozzal indulni, ha nálad rákérdeznek, hogy Te hogyan indultál, és erre kérdésre a válaszod, hogy dobozzal! Rögtön felnéz(het)nek rád, hogy oké, értem, akkor dobozzal indulok én is. Valahogy így tanítják, nem?
Azzal együtt, hogy igaz, hogy nincs belépési díj, azért nulla befektetéssel itt sem lehet jól indulni. Azért ezt is elmondják.
A másik:
Ez a "nincs kötelező teljesítmény" esete.
Persze, nem köteleznek semmire, de ha nem csinálod meg a havi aktivitáshoz szükséges havi 4 PÉ-et, akkor jelentős jutaléktól esel el.
Tehát nem kötelező semmi, de abban a hónapban, amikor nem csinálod meg a 4 pontot, nem kapsz jutalékot.
Ez így korrekt.
És amit írtál, azt tényleg úgy tanítják, ismerős és tipikus FLP-s mondatok - és még igazak is.
Csak nem a teljes képet mutatja.
És ezzel együtt a rendezvényei és a cd-i megfizethető áron vannak, amit jó dolognak tartok - ha már érdemes és hasznos ezeket használni a munkában.

""a havi 2 milliárdos forgalom" ellenőrizhetetlen adatt, se interneten, se hol :)"
Igen, nem nyomnak az orrod elé egy papírt, amivel igazolva van ez a forgalom.
Egyet azért ne felejtsünk el: tudomásom szerint jelenleg az FLP az egyetlen MLM cég Mo-on, aki az Arénát többé-kevésbé meg tudja tölteni emberekkel egy rendezvényen. Vaalmit azért ügyesen csinál(hat)nak - ennyi idő után is, meg telített piac mellett is. A emberek valami miatt fenntartják ezt a rendszert.

Szóval akit érdekel az MLM, jól nézzen körül és szedjen össze minden plusz információt azon túl, amit neki elmondanak egy tájékoztató alkalmával.

Néha érhetik meglepetések az embert - miután belépett.
Biztos meg van a jó marketinges oka annak, hogy miért nem igazán korrektek az elején bizonyos cégek illetve emberek az információ korrekt átadását illetően.

Köszönöm, hogy elolvastátok.
Becky