Regisztráció Blogot indítok
Adatok
socka36

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos megint arra kényszerülünk, hogy politikával foglalkozzunk ezen a blogon. Elmebeteg időket élünk, ennek egyik legjobb bizonyítéka az internetadó nevű szörnyedvény megjelenése politikusaink elméjében. Sajnos az idiotizmus és a politikusi gőg néha annyira egymásra találnak,…..
Azt hiszem, Melinda csak örülhet, hogy az e-mailt író fiúnak volt egy delete billentyű az agyában, és remélhetőleg tényleg az életben soha nem keresték egymást (itt: kommunikációs csatornák meg nem nyitása) Mi az, hogy "betartani szíveskedj" meg ez az egész…..
Hát igen, mindenféle nyilvános helyen meg kell jelenni, úgyhogy egyáltalán nem mindegy milyen stílust képvisel öltözködésében a választottunk. Acélbetétes bakancs? Topis tornacipő? Tevebőr félcipő? Vietnámi papucs? Az alábbi történet a kilencvenes éves sötét időszakára…..
socka36 2007.11.07 11:30:37
Bejárta a médiát az előző posztban közölt gyorsulásos baleset híre az utóbbi napokban, kommentekben is felmerült, hogy mivel lehetne visszaszorítani az ilyen eseteket, milyen büntetés az, aminek megfelelő elrettentő ereje van. Pirosceruza egy texasi példát hozott fel, azt mindenki…..
socka36 2007.10.29 15:28:22
Hali!

Szivesen olvasgatom a blogot, bar en a "gyalogosok, tomegkozlekedesesek" kasztjaba tartozom, igy nem is gondoltam, hogy kommentelnem kene valamit is. De most kisse elszakadt a cerna.

Jo lenne, ha minden autos csak egy dolgot tartana be: AZT A KIBASZOTT KRESZT! Ha felfogna, hogy felelossegel tartozik az osses tobbi autos es nem autos, plane a nem autos fele, mert ha hibazik az en 70 kilommal es max 10 km/h sebessegemmel nem sokra megyek egy majd 1 tonnas kocsival szemben, ami 80 km/h-val jon. O gondolja meg 2x-er is, hogy mit cselekszik.

Olvasom itt a hsz-eket es kitepem a hajam, h majd minden post alkalmaval elojon, hogy kinek milyen kocsija van. Hat kurvara nem erdekel, meg kurvara mindegy, h mivel basznak el egy bmw-vel, vagy egy suzuval, az eredmeny majd ugyanaz. A KRESZ auto fuggetlen. Ha beartjak tok mindegy milyen kocsid van.

Es ne jojjenek nekem olyannal, h emberi meltosag. Meg alapveto emberi jog. Mindenki annyira termeszetesnek veszi, hogy ez adva van es, hogy ez ellen nem lehet tenni. Sztem meg, aki olyan balesetet okoz (nem muszaly halalos kimenetelunek lennie), ahol bizonyithatoan o volt a hibas es ha nem szabalytalankodik elkerulheto lett volna a baleset, az eljatsza a lehetoseget arra, hogy figyelembe vegyek az emberi meltosagat es megerdemelne olyan buntetest, ami a postban van.

Meg jo lenne, ha a sok nagyokos kiverne a fejebol azt, hogy "30 evig egy koccanasom sem volt, mertne csinaljak igy meg ugy bizonyos helyzetekben, habar az szabalytalan, de higgyetek el nekem veszelytelen szitu volt."
Uzenem az ilyennek, ha mindezek utan megis az o hibajbol barmely csaladtagomnak baja esne, nem erdekelne a "30 eves" sztori, megprobalnek igy vagy UGY igazsagot szolgaltatni.

Egy elkeseredett es duhos gyalogos.

Ui.: Megjegyzem az utobbi idoben, mntha halvanyan de pozitiv valtozas tortent volna. Mostanaban egyre tobben engednek at a zebranal maguktol, elozekeny modon...
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
socka36 2007.08.15 11:23:33
Kedves omgwtf!

Most olvasom a komenteket es a te elso hozzaszolasod kisse felbaszta az agyam, mert eleg bunko valasz volt egy normalis hangnemben megirt levelre, ami megerositette az elotte levoket, miszerint milyen bunkok a magyarok.
De orulok, hogy 2. kommentedre mar megnyugodttal, ugyanis szinte szorol szora azt irtad, amit en is gondolok magunkrol magyarokrol. Nem vagyunk mi hulyek, csak azt a szellemi kapacitast amivel rendelkezunk arra forditjuk, hogy hogyan tudnank nem nemzeti, hanem egyeni szinten elorelepni. Csakhogy tarsadalomban elunk, s ennek kovetkezmenye, hogy ha mindenki egyenkent elore is jut, meg nem jelenti, hogy egyutt is elorebb leptunk. Forditva mar biztositottabnak latom a dolgot, de ehhez az kene, hogy az emberek hosszutavon gondolkozzanak, ami nehez ugy, ha nem tudjak, hogy a kovetkezo honapban is megtudok-e elni. (Kisse fogolydilemmanak erzem a dolgot, ha ez mond valakinek valamit, aminek erdekessege, hogy a sok f.d.-t jatszanak egymas utan, akkor az a nyero, ha elsore egyuttmukodo vagyok, onnantol kezdve meg azt teszem, mint az elozo lepesben az ellenfelem)
Es a hasonlatod a farkastorvenyekrol, meg a "darwini szelekciorol" nagyon helytallo, csak eppen a kovetkezot is gondold vegig: itt van 10 millio magyar, aki rafkosabb az "eletben marad", annak jo lesz, a gyenge elhullik, VAGY elmegy kulfoldre mert ott o lehet az erosebb. Szoval ha a "darwini szelekcio"-hoz hasonlitod a mostani helyzetet ezt se felejtsd el es ne huzd fel magad, ha vki elmegy, azert amiert pl. Balint is.

Sajnos a tarsadalmak es kulturak, pont a "darwini szelekcio"-t szoritjak hatterbe. Ezert is jobb lenne az egyuttmukodes, nem pedig az egymassal valo versenyzes.

Udv.

Ui.: "Can't break, Cant't fucking give in, The pain will lead us trough the blistering!" (M.H.)
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..