Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szúrósvirág

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..
szúrósvirág 2009.07.07 23:54:48
@vevő1: Kedves volt Kolléga úr!
Nem értem az alaptalan kirohanásodat ellenem.Sosem voltunk rosszban!Ha veszed a bátorságot és rólam írsz, kérlek légy alaposabb! A nagy izgalmadban, hogy most engem is tollvégre kaphatsz, sikerült zagyvaságokat összehordanod:
Sosem voltam autószerelő, nem is lehetnék, utálom az autókat.Ez hogy lehet? Én árulom őket banyek!!
Felkapaszkodtam? Ja, 9 évig dolgoztam egy munkahelyen, neked miért furcsa, hogy egyre több feladatot bíztak rám egyre nagyobb felelősséggel?? Nem szabad magadból kiindulni! Lehet, hogy a tapasztalatszerzéshez pár hónapnál többet kellene eltölteni egy-egy munkahelyen? Óóó!
Közönséges értékesítőként tudtam csak elhelyezkedni?
Téged biztos zavarna, ha magasabb beosztásból alacsonyabba kerülnél ezért fikázod le a munkámat. Tudod, ma az a lényeg, hogy a SZAKMÁBAN DOLGOZOM!Aztán, ha ismernél, tudnád, hogy én ezt a fajta munkát komálom igazán!!Há!Nincsenek anyagilag támogató szüleim.Vidéki vagyok, megbecsülöm azt a munkát, amit most tudtam szerezni magamnak. Mellesleg akkor jöttem el a CSB birodalomból, amikor már nem tudtam kitermelni a saját fizetésemet. Jujj, de undi! Kényelmesebb lett volna bambán várni, hogy csoda történik? Látod, nem ismersz engem!!
Minden nőnemű lényt igyekeztem megdugni?
Ez hízelgő, de tudom, hogy csak a féltékenység beszél belőled!Te kis huncut!
Szerinted nem normális férfiaknál ez természetes reakció, főleg, ha egy fittnes terem is van a házban.Vagy te nem így gondolod? Upsz, bocsi.Én nem vagyok ratyi,de ismerek olyat a volt munkahelyemen!Szerintem te is!Hiszen te olllyan jól informált vagy!
Talpnyalás?
Ha csöppet is ismernéd a belső viszonyokat, tudhatnád, hogy pont én voltam a legnagyobb kerékkötő a cégnél, akinek mindig járt a pofája, ha valami nem tetszett.Jaja, szemtől szemben adtam elő, ha nem tetszett valami, nem ilyen sumák módon, mint te "vevő1". Kemény vagy!Igazi Cseknorisz!
Egyébként máshol jól nyalok, de a csajom nem kedveli, inkább magára vállalja a nyelvtant höhöhö!Van úgy, hogy még a nyakkendőmet se tudom megkötni utána...
Ne válaszolj, mert újra beégeted magadat.Ennyi hülyeséget vazzeg!Megyek, nézek valami megdugni valót!