Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bordás őrnagy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bordás őrnagy 2013.06.27 16:22:47
Kedveseim!

Nagy élvezettel olvasom a hozzászólásokat. Hihetetlen milyen színes ez a világ. Mindenki tolja az észt, de senkinek nem jutott még eszébe, mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki úgy vezetne, ahogy megtanították neki akkor, amikor még a jogosítványért küzdött. És ami a legérdekesebb mindenkinek ugyanazt tanították, mindenki ugyanaz alapján vizsgázott (kivéve, aki vette a jogsit) és ezt az érdekes dolgot úgy hívják, hogy KRESZ. Senkit sem úgy engedtek ki az utakra, hogy amit itt tanultál azt felejtsd el és "küzdj vagy meghalsz". Ezt kéne végre mindenkinek az eszébe vésni, mert mennyivel könnyebb lenne mindenkinek. Ehelyett mi van? A nép nagyobbik (baromabb) fele "leszarom a KRESZ-t, csak hátráltat" (valójában fogalma sincs mi áll benne) módon áll hozzá a dologhoz. De kérdem én, miért? Miért van erre szükség? Nem az a cél, hogy épen, egészségesen érjünk el A-ból B-be. De. Akkor mi a szarért kell itt okoskodni. Tartsa be mindenki a szabályokat és kész. Még akkor is ha néha faszság. Ne mi bíráljuk felül azokat! Majd megteszi az, akinek ez a dolga (na nem mi, mezei sofőrök). Úgy szeretem az okosokat, akik megmondják a tutit, de KRESZ könyvet azóta sem láttak mióta levizsgáztak. Ha tehetném 3 évente mindenkit köteleznék újra KRESZ vizsgára, aki megbukik, egy időre búcsúzik a buliból. Ennyi. Úgyhogy kedveseim, szeressétek egymást és forgassátok, de inkább tartsátok be a KRESZ-t! Mindenkinek jobb lesz. Azaz nem mindenkinek, mert kedves újságíró barátunk és a közlekedési rendőrök is munkanélküliek lesznek. De bánja kánya! Legalább tovább élünk!

UI.: De addig is míg mindenki megtanulja, használjuk az indexet és a zebránál ha valaki meg áll, akkor ne hajtsunk el mellette, hanem álljunk meg, mert egy részt csúnya (szabálytalan), más részt gondoljon arra, hogy akár kedves hozzátartozóját repíthetné 30 m-rel távolabb.
Sárdobáló Betiltani 2009.07.07 10:00:00
Az Index tegnap alapos cikket közölt a gyülekezési törvényről és a szombati tüntetés betiltásáról. Ebben felsorolja, hogy a Rendőrség milyen indokok miatt nem "vette tudomásul" a bejelentett tüntetést három helyszínen sem. Az indokok nyilvánvalóan légbőlkapottak -…..
Bordás őrnagy 2009.07.07 12:05:33
@Megfigyelo: Ne keverd össze a BTK-t a gyülekezési joggal. Egy betiltott szervezet működtetését meg a szimpátia tüntetéssel. A kettő nem függ össze. Attól még lehet tüntetni, mert valaki működtet egy szervezetet. És a tüntetéssel (még ha szimpátia is), nem lehet működtetni egy szervezetet. Tehát a rendőrök nagyot hibáztak. Hoppá!