Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hege

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Hege 2015.03.25 14:34:40
@qszenon: Ez komoly? A gyári alakulat nem azért piros-fehér-zöld, mert olasz, hanem mert a Castrol a főszponzor. A mezőnyben egyedül Bennani verdája nemzeti színű, de nem azért mert akkora hazafi, hanem mert Marokkó tolja alá a pénzt, mint főszponzor.

Azért remélem, hogy nem a DRB-ben volt a pénzük, mert egy időben az is a támogatók között volt :)

Hajrá Norbi!
Belsőség Passat light 2011.03.07 06:29:59
Volkswagenes dilemma: Golffal Dunát lehet rekeszteni, ráadásul kicsi is a családnak, a Passat viszont drága, mi legyen? Mi más: Jetta! Vélemények az azonos című írásunkról...
Nézzen ki az ablakon: ott lesz egy. Kapcsolja be a tévét, ott is látja majd. A Golf egyszerűen mindenütt ott van, de vajon tud-e még valami újat is mutatni, vagy saját unalmába fullad? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Klímával kóma 2010.08.02 06:55:00
5,025 millió forint ESP-vel, manuális klímával, tempomattal kicsit soknak tűnik, hiszen ennyiből bőven kijön az egy számmal nagyobb Kia Cee'd SW, 1,6-os, 115 lovas dízellel. Gondoltam legalábbis én, aztán meg is magyaráztam magamnak, hogy a Volkswagen-technika meg az elismert…..
Füley István olvasónknak az idén összejött az élet, hiszen az autóbuzéria egyik zarándokhelyén, a Nürburgringen járhatott. És ha már ott volt, fotózott is tisztességgel, ügyesen. A 24 órás versenyt is, melyen sajnos Vida Janiék BMW-je beadta a kulcsot, és a 24h Classic-futamot,…..
Megnyerte a dízel kategóriát a BMW Team Hungary with EfficientDynamics az október 10-én megrendezett 12H Hungary elnevezésű megbízhatósági versenyen. A BMW 120d-vel versenyző csapat összetettben pedig a fantasztikus, hatodik helyen végzett. A Palik László, Vida János, Walter Csaba…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
  Sokáig szkeptikus voltam, de sajnos a hír igaz, Korea megtanult autót gyártani. Ráadásul fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...