Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Slapshot

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-tornán a két Mol Liga-csapat számára csak a presztízs volt a tét az utolsó fordulóban, hiszen a Hága szombaton továbbjutott. A hazaiak alaposan odatették magukat: az első harmadban nem esett gól, a másodikban aztán ötöt vágtak, "hihetetlen…..
Sokan fanyalogtak – mi sem örültünk –, amikor kiderült, kevesebb csapat lesz az idén a Mol Ligában, de egyre inkább úgy néz ki, soha nem látott módon kiegyenlített a küzdelem az aktuális szezonban. Ennek újabb bizonyítéka a Miskolc és a Dab.Docler péntek esti…..
Nem mindenki lesz ma ott a Népstadionban, nem mindenki lesz ma kocsmában és baráti társaságban. Néhányan bizony otthonról (vagy munkahelyről), a tévét (vagy valami streamet) bámulva leszünk kénytelenek követni a Nagy Menetelés, Kapuk Előtti Utolsó Állomását. Különböző…..
A tökéletes, szemét védő: Bruce Bowen. Lenne olyan fontos, bár nem látványos igazolás, mint Shaq. A Cavs megszerezné, ha már az öreg belecsúszott a Richard Jefferson-cserébe. Bowen két dologról ismert: 1. a sarokból eldobott hármasairól 2. mindig lesérül valaki mellette. Ez a…..
Interjú Monspart Saroltával, első rész- A félmaraton műsorfüzetével kapcsolatban volna néhány kérdésem.- Igen, azzal az a baj, hogy egy viszonylag régi, három éves edzéstervet tettek bele, amiről én csak utólag értesültem. Nem rossz, de lehetne más is. Önmagában a…..
Pályagondnok Top10 és a sport 2009.08.11 21:19:00
A világ legértékesebb márkái a sport vonzásában. A globális márkák piaci értékének mérését évről-évre elkészíti a Millward Brown tanácsadó és piackutató cég. Mennyit ér egy-egy márka? A kutatás több ezer márkát vizsgál világszerte, majd közreadják a TOP 100-as…..
Mr. Slapshot 2009.08.14 01:59:13
@fransancisco: A probléma az, hogy a magyarországi franchise-, ill. márkaképviseletek általában jóval befásultabbak sport terén, mint főnökeik. Köszönhető ez nagyrészt a sok tesi óra alól felmentett diplomatánknak.:) Erre friss példa a Jégkorongblogon emlegetett eset: a Viasat 3 tévécsatorna anyavállalata megvásárolta az orosz(+lett+fehérorosz) hokiliga (KHL) közvetítési jogait, ám később kiderült, hogy az itteni fejeseknek nemcsak, hogy nincs szándékukban leadni a ruszkik meccseit, de nem is tudtak arról, hogy a jogok náluk vannak. Pedig ismerve a keresletet, ha már nem is akarnak közvetíteni, legalább egész jó pénzért továbbadhatták volna a jogokat egy másik csatornának (Sport 1, SportKlub, DigiSport...).
A múltkori bloggerbuli sikerétől megrészegedve arra gondoltunk, hogy csinálunk jövő kedden a Pálya nevű szabadtéri műintézmény területén egy teljesen informális közönségtalálkozót. Erre mindenkit szívesen látunk, akihez eljut a hír. Nincs kötött program, kérdezhettek…..
Az EBEL-rájátszás elérését nevezte legfontosabb céljának Jarmo Tolvanen. Az Alba Volán újonnan szerződtett finn edzője blogunknak adott interjújában elmondta, kiemelt feladata, hogy a fiatal tehetségeket beépítse a csapatba. A mester egy hete van a kerettel, egyelőre mintegy…..
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..