Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volvósgyerek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ó, hogy az a...! 2010.01.05 17:42:00
A fene vigye el, Árpáddal versenyt káromkodtunk, mikor megtudtuk, hogy a megtévesztő módon Dakar-ralinak nevezett versenyről kiesett az eddig második helyen haladó Tatra. Tudvalévő rólunk, hogy a szerkesztőségen belül amolyan szeparatista csoportként visszük a sajnos lassan teljesen…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Volvósgyerek 2009.08.26 18:32:19
Itt a hatar szlovak oldalan is ugyanaz a helyzet, mint mashol. Ha nem tetszel a zsarunak, biztos, hogy megprobal valamiet megbuntetni! Teljesen mindegy, hogy magyar vagy szlovak autost kaptak el. Ami a trafikat illeti jogosan hasznaljak annyit. Ami ebben az orszagban az utobbi evekben volt az mar tulment mindenen. Mivel kamionos vagyok sok mindent lattam. Magyarorszagon az a tapasztalatom, hogy amig meg nem szolalok magyarul a szerv dorzsoli a tenyeret, hogy jol megszop...juk, aztan leesik az alla, hogy jee magyar, es minden ok, nincs csesztetes. A szlovak rendorokkel meg az a tapasztalatom, hogy ertelmesen emberi modon kell veluk beszelni, es akkor nincs baj. Lehet, hogy probalkozik ezzel-azzal, de vegul illedelmesen elkoszon es nyugi van. Pl a minap megesett, hogy utban Gyor fele meg SK teruleten Felpattant egy ko a szelvedore ami persze be is repedt rendesen. Nem volt kedvem visszafordulni, gondoltam nem lesz semmi gubanc, viszont a hataron (Vamosszabadi) mintha csak ram vartak volna a rend szlovak orei, es magyar kollegaik. A szlovak fel illedelmesen magyarul koszont,es meglepodott, hogy szlovakul szolltam neki vissza-aztan valtottam magyarra. Meglattak a torott szelvedot es megjegyeztek, hogy az bizony mar regi, mert tele van kosszal, stb. Elmondtam nekik, hogy mi tortent, nem nagyon akartak elhinni, de mivel bizonyitek nem volt figyelmeztettek, hogy mivel jar az ilyen dolog es elengedtek. A magyar kollega kozben minden szot hallott es o se mondta, hogy tessek mar megfordulni es nyomas haza. Szoval koszi fiuk! Szlovakiaban kulonben az utobbi idoben negyon elszaporodtak a zsaruk, szinte barhol barmikor ott lehetnek, de ha a szabalyokat betartjuk, nem szabad, hogy baj legyen. Ha ugyebar nincs gyorshajtas, nincs foto se. Ami meg a mellenyt illeti, ha a rendor megallit koteles biztositani a helyszint, raadasul ilyenkor meg veszhelyzet sincs, ugyhogy nem kene a veszvillogo sem! A melleny meg plane! Galanta kornyeken nagy divat volt ezert buntetni a hetvegi soforoket... Apropo Galanta! Dolgozik ott a rendorsegen egy nagy allat egy piros Octaviaval(Nadszeg, Kiralyrev kornyekiek biztos ismerik) akinek az a szokasa, hogy faluban 30-35, falun kivul 50, lehetoleg ugy, hogy senki ne tudja megelozni. Ha ravillogatsz csak rosszabb a helyzet. Ezt ugy hivjak mifelenk , hogy a forgalom korlatozasa, es ugyanolyan buntetes jar erte, mint a gyorshajtasert. Persze a SZERVnek semmi baja nem lehet belole. Azert jelzem, hogy hamarosan fent lesz youtubon, meg keznel van a kerekkulcs is... Remelem a feje is koppanni fog...
A többi hír tömegében szinte elveszik az új 911 GT3 RS-ről szóló, de az igazi finomságot kedvelők azért biztosan rákattintottak. Mert ők tudják, hogy az RS nem csak egy Porsche, az RS egy 36 évvel ezelőtt született igazi nemesi család sarja. Az 1973-ban debütált Carrera RS által…..