Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelet2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kommentnél kérdésként merült fel, hogy az AUDUSD h1-en duplacsúcsot alakitott ki. Ezt a témát szeretném kicsit körüljárni és bemutatni, hogy én hogyan vizsgálom az alakzatokat. Nézzük meg a chartot közelről : Ha ránézünk erre a charta, akkor a traderek egyrésze azt…..
Devizakereskedés Kezdők topicja 2009.08.05 10:27:00
Kérésre nyitottam egy ilyen topicot. Itt bármilyen alapkérdést fel lehet tenni, még olyat is, amit esetleg máshol nem mersz.GGui: most előrehoztam ezt a topicot, hogy ne kelljen keresgélni a kérdésekhez.  ..
kelet2 2009.08.21 12:38:53
@GabiGabi: Jól értem, hogy 2 emelkedő alj és 2 emelkedő csúcs a trendelemzésed szerint már akkor is trend, ha a 2. még csak "lebegő"?

Köszi: kt
Ez a bejegyzés most a pozinyitás után történik. Persze ilyenkor mondhatjátok, hogy igy könnyű. De ez van, sajnos a tanfolyam miatt nem volt elég időm a publikálásra, de aki elhiszi az tovább olvashatja, aki nem az ......  :-)AUDCAD h4-en nagy emelkedés után van, majd átment…..
Az NZDCAD eddig szépen mozog, azt csinálja amit várunk tőle :-) Jelenleg 260 pip körüli nyereségben van, de az utolsó csúcsot még nem haladta meg az árfolyam, így stoppot még nem húzhatunk. De az árfolyam az előző csökkenő ág 50 %-át már meghaladta, igy ha az árfolyam…..