Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e,

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai előadó Ed Sheeran, akiről hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem hallottam. Na jó, a zenéjét tényleg nem, de csak egy többszörös Grammy-díjas énekes, lássuk miből dolgozik.    Jézusom, nem láttam még ilyen számot youtube letöltésnél, tényleg egy burokban élek. Scrub vs. Love Na de…..
Ez is bekövetkezett, egy fellépőt se ismerek a Sziget idei nagyszinpadosai közül. De hogy ne nagyon hülyén álljak a gyermekeim előtt, megnéztem hogy miből dolgoznak a mai nagy kedvencek, hátha van némi kapcsolódási pont, amivel villanthatok, hogy bezzeg az én időmben is tudtak ilyet, sőt már a…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..