Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iCemaster

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem tudom mikor rakom ki a videót. Vagy hétvégén, vagy hétfőn. Majd elválik, hogyan leszek otthon  ..
Eszméletlen mik vannak még a játékban. Kedvencem, mikor 2:02-től kiszabadítja az idegesítő bajtársunkat.  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..