Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kántorbandi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a postban az átoltási, telepítési és trágyázási tervről lesz szó. A területünkön található szőlőt pontosan kell ismerni - ennek felmérésére használjuk a tőkeleltárat. Tőkeleltárból többfélét is szoktam készíteni: van, amelyiken a cserélendő oszlopkat jelölöm,…..
Miközben szeretett hazánkban épp omlik összefele a bormarketing, déli szomszédaink, a horvátok gőzerővel indultak el a nagyvilág borszerető közönségének meghódítására. Kis mennyiségekkel, de néhol igen jó borokkal. Ebben még hasonlítanak is ránk. Viszont - velünk…..
A Művelt Alkoholista Harap a zipp 2009.11.06 18:26:00
A zipp.hu, dizájnját tekintve pimaszul index.hu koppintásnak tűnő új oldal, páros lábbal beleszállt a Bormarketing Kht-be. A cikk szerint a borászoktól beszedett és marketing célokra szánt pénzből jut arra is, hogy a Wine & Spirit Education Trust eredetileg 120.000 forintos…..
kántorbandi 2009.11.06 22:52:33
@vörös és fehér: hát, hogy mit adnak el, azt nem tudom, az írás szerint "A januári premier után ... ismét hazánkkal foglalkozik a Travel Channel. A Travel Today című rövidfilmben most néhány (elsősorban borturisztikai) desztinációt mutatnak be." ez még persze jelentheti azt, hogy úgy lesz, ahogy mondod.
kántorbandi 2009.11.06 22:55:32
@vargánya: szerinted miből kellene finanszírozni azt, hogy legyen borkultúra MO-n? hogy ne 600 Ft-ért vegyenek 1.5 literes édes vöröset a hiperben?
kántorbandi 2009.11.07 09:52:24
@alföldi merlot: értem, miért mondod, miért gondolod. egy kis apróságot mégis hozzátennék: ezek a támogatások rövid időre szólnak, maximált számú embernek. közelít az elgondolás Kabagyöngye felkiáltására, főként az alapfokú tanfolyamé. Fogyasztók képzése folyik. Ennek ellenére értem az aggályaidat. Adalék: a képzés 2009 programban a Boregyetem támogatást - ami felsőfokú tanintézményekben (egyetemek, főiskolák) történő borkultúra oktatását jelenti MO-n - a Magyar Bor Akadémia nyerte el.
Meglehetős rutinnal ismerem már föl a bullshitipar legveszélyesebb szövegeit: kiszúrom azokat a stíluselemek, nyelvi formulákat, logikai bukfenceket, amelyek biztosan jelzik, hogy itt egy professzionális (vagy amatőr) kamugyár próbál a nyakunkba sózni valamit. Amikor kezembe került a…..
kántorbandi 2009.07.06 15:31:41
@BZoltan: az, hogy szerinted nonszensz és abszurdum valamit védeni, az egy dolog - ebbe most nem megyek bele. a borravalo.hu -n alakult ki köztünk párbeszéd, javaslom, folytassuk ott. ami itt engem érintett, arra válaszoltam. peace.
kántorbandi 2009.07.08 18:48:41
@alföldi merlot: igen, igen! és akkor még nem is beszéltünk a arról az aloevera-imádó, titkos rozencreutzi Pointer Clubról, amelyiknek szintén tagja vagyok és amely titkoban azon munkálkodik, hogy létrehozza a bor-homunculust, és először draskovics, majd bajnai helyére tegye, mint mandzsúriai jelöltet. aztán jön a világuralom. de ezt az egészet jól titokban tartjuk, úgyhogy mindenkit arra kérek, hogy ne keressen a nevemre a neten, mert még sok csúnya dolog kiderülhet, melyek rávilágítanak gonosz összeesküvéseimre.
kántorbandi 2009.07.06 15:17:22
@vörös és fehér: muhhahhhaaaaa
király. akkor mégiscsak én vagyok a sajtótitkár! aztapaszta!