Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kis herceg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update3 (20:45): a Hír TV szinte folyamatosan adja az eseményeket, csak egy-egy Ókovács Szilveszter merengő idejére szakítják meg a közvetítést. A bejelentkezések bája, hogy Császár Attila pozícióját eddig egyszer sem sikerült eltalálni, talán GPS adót kellen rászerelni, úgy…..
w Anyagi jog 2007.05.09 06:30:00
Olvastam nemrég egy kis színest: újféle műkezet fejlesztettek ki amerikai tudósok. Robotikus, idegvezérelt, gondolattal működtethető. Hiperszuper! Csillió dollárba kerül. Mert az egészség nem üzlet persze, viszont a robotika például az. Vagyis a robotkart fejlesztő tudósokat…..
A kis herceg 2007.05.09 15:59:43
Na má' megint.
Ez az Árpád megint túlmagyaráz. Jön ezzel a kocsit veszek (kapok) majd karambolozok dumával - majd jól belevonja a vélt párhuzamot. Szerinte olyan ez mint az egészségügy... DE!!!
Az Alkotmány (bágy gyanítom, hogy TWÁ reakciója erre: "FA**SÁG") nem azt mondja, hogy Árpádnak Volvo kell. Sőt! Azt sem mondja, hogy a gazdagnak jó és nyugati és ábéeszes meg légzsákos - míg a szegénynek keleti és kétütemű autó kell.
Azt viszont mondja:
"A Magyar Köztársaság elismeri az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait, sőt, az állam elsőrendű kötelessége ezek tiszteletben tartása és védelme. Az alapvető jogokra vonatkozó, azokat érintő szabályokat megállapító törvények, alapvető jog lényeges tartalmát nem korlátozhatják. Ennek megfelelően az egészségügyi rendszer átalakításáról rendelkező jogszabályok nem korlátozhatják a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez fűződő jogokat, illetve az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés kapcsán nem okozhatnak hátrányos megkülönböztetést és sem azok révén, sem egyéb körülményekkel nem hozhatnak létre újabb esélyegyenlőtlenségeket."

ÉRTED ÁRPÁD!!!??? SZERENCSÉRE NEM ATTÓL FÜGG, HOGY TE VAGY ÉN VASTAGOK VAGY CSÓRÓK VAGYUNK!!!

(Olyan ez mint az "ingyen sörös haverod", akit úgy felkentél - ott is valami blőd párhuzammal. Akkor a sör és az egészségügy között.)

KH.
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..