Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nordica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
Nordica 2009.07.22 01:43:55
(Szórakozik a szervered, most írok harmadszor.)
Kedves kicsifiam!
A stílusodat remélem pár éven belül kinövöd.
Értem ám, hogy te is úgy gondolod, mint mindenki, h MJ egy legenda, csak ezt nem mered leírni. Sebaj, majd belejössz.

Senkinek ezen a Földön nincs joga más embert megítélni, akkor se, ha szerinte alatta áll (tehát pl én se ítélhetlek el téged ezért a bejegyzésedért. bocs, de szerintem elég erős kölyök vagy már hozzá, hogy egy- két pofon inkább jót tegyen neked, mint rosszat), és akkor se, ha saját véleménye szerint is sokkal felette van, úgyhogy ne nagyon mondogass ítéletet se Michael Jackson életéről, se máséról. Egy átlagembert se húzol le a francba, mert élete utolsó éveiben értelemszerűen nem olyan, mint huszonévesen; és mivel szocializálódtál egy olyan társadalomban, ami ezt az embert tiszteli, neked is tisztelned kell annyira, hogy vele kapcsolatban nem említed az árnyoldalakat. Tudod, beszélni ezüst, de hallgatni arany. Ha viszont olyan szinten nem fogadod el ezt a normát, költözz kérlek a Holdra, mert itt a Földön nincs helyed, és te is legalább annyira zavarsz minket, mint mi téged!
Ne adj el semmit az ördögnek az olvasottságért, wazze!

Mit teszel Te ebben a világban? Szembemész a többséggel, a média- vakította birkákkal, a fogyasztókkal és a régi normákkal, vagy legalábbis megkérdőjelezed mindet. Helyes.
Majd ha pár év múlva felnősz, foglalkozz egy kicsit azzal, amit Michael Jackson tett ezen a világon. Nem zeneileg, azt már érted. Nézd meg, hogy mocskolódás és romantikus- lázongó szócséplés nélkül, egyszerűen és tisztán mit tett a környzetvédelemért, az emberi jogokért, az éhező gyerekekért. Nem váltotta meg a világot, de azért bármelyik személynél vagy társadalmi intézménynél többet tett. Próbáld meg te is úgy kifejezni a lázadásodat, ahogy ő, olyan szépen és sikeresen menj szembe a nyugati kultúrával, ahogy Michael Jackson tette. Smooth. ;)