Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haller

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
haller 2012.11.24 23:55:33
@Vback Chine: Amit leírtál csúsztatás, hazugság, és a jólértesültséged kártékony fitogtatása. Ártalmas vagy.
haller 2012.11.25 08:44:45
@micsoda?: nem hogy nincs bennük alázat, hanem kifejezetten rettegnek, mert olyan présben vannak és olyan egzisztenciális fenyegetettségben. AZ nem fricska, h Authot más hibájából, leveszik a műsorról, hallgatásra kényszerítik és a jövőhéten vélhetően 80 másik rádióssal együtt kirúgják. Fogalmad sincs miről beszélsz.
haller 2012.11.25 11:35:33
@Legelő Őse: na most az mr archívumával az a helyzet, h a neten lévő archívuma csak szolgáltatás, amire nem kötelezhető. Így aztán nem kérhető rajta számon, hogy egy adásba ment bakis bármit kijavítson utólag az archívumban. A szerkesztő maga is kérhet a rendszergazdáktól, főnöki utasítás sem kell hozzá. A Petőfin alig van műsor, amit visszahallgathatsz, a Bartók sem teljes. A belső rögzítés és tárolás nem a netesfelület archívumának dolga. Jó ha pontos, de nem számonkérhető. AZt számonkérhetnéd, h mér 3 hét, és az adófizetők pénzén feltöltött archívumot mér nem érheted el ingyen? Az mér nem zavar? Mér csak ez a csökött szolgáltatás, ami nem is hivatalos csak előzékenység?
Több mint kellemetlen, de Abszurdisztánban kicsit sem meglepő. KÖZSZOLGÁLATI (!)  Bartók Rádió. Muzsikáló délután, 17:01:40 Auth Magda, a drágajó bemondóasszony (akinek egy másik blog szerint életében kellene szobrot állítani ) élő egyenesben bazmegelt egyet a bakija…..
Ezért maradok én mindig csak középszar újságíró vagy íróféleség, mert belehalni gyáva vagyok, megélni meg nagyszájú. Na, pont ez, ami édeskevés. Tisztában vagyok a középszerűségemmel és ez nagyon szar. Pontosabban: középszar. (Soha nem lennék egy Oriana Fallacci, és soha…..
Másodszor járom körbe Robert Capa legjelentősebb képeiből válogatott kiállítást, és még mindig nem jut eszembe semmi koherens a háborús fotós művészetéről. Nem azért, mert nekem valamiért nem tetszenek a világhírű felvételek. Éppen ellenkezőleg, pont hogy zavarba…..