Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karczagdaniel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A #vegyélhazait mozgalom elindulásával egyre több olyan megmozdulás születik, ami a hazai kisvállalkozások, kisipari gyártók és tervezők támogatására szakosodik. Mivel a pandémia végéről egyelőre csak tiszavirág életű víziók látnak napvilágot, kiemelten fontos, hogy vásárlásainkkal a magyar…..
CulinArtist MI AZ A SOUS VIDE? 2008.03.07 11:26:00
MI AZ  sous vide .....azaz hogyan készítsünk egészséges és tökéletes szaftos sous-vide félkész ételeket? Segítségre van szüksége a Sous-Vide technológia bevezetéséhez?     RÁNK TALÁLT! A Sous Vide (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt) egy professzionális főzési metódus, amely oxigénmentes…..
Még a geekek is házasodnak. És mit csinál egy geek, miután Twitteren megkérte szíve választottja kezét és meg is érkezik rá a pozitív reply, majd Facebookon az "in a relationship" státuszt átlendíti "engadget"-be "engaged"-be?  Hát…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
karczagdaniel 2010.03.09 03:50:16
@hagyma:
segghülye vagy.
vagyis mit beszélek, tök jó fej vagy.
még hogy ne lófráljunk éjszaka a terhes nőnk mellől...könyű azt mondani neked, 15 évesen, iskolásként. én például olyankor dolgozom...
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
Subba Retró Divat: HAWKS dzseki! 2010.01.21 10:00:00
Hogy tudnánk elfelejteni a kora kilencvenes évek egyik legszörnyebb és fájdalmasan sokáig regnáló ruhadarabját, a levehető ujjas HAWKS dzsekit? A minap láttam egyet, és rögtön elkezdtek rajzani a fejemben a kérdések: a hölgy időutazó, az elmúlt tizenöt évben nem vette fel…..
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
karczagdaniel 2010.01.08 21:12:02
Érdekes egyház ez az aucklandi St Matthew-in-the-City Church, hiszen náluk látszólag senki nem kérdőjelezi meg jobban a keresztény hit alaptételeit. A múltkor egy meleg Noéval példálóztak, még korábban egyszerre három bibliai legendát kérdőjelezték meg. Tavaly karácsonykor…..
karczagdaniel 2009.12.24 00:17:41
@Holden: Hittem én mesékben. Mindenki hitt egy ideig, de aztán tudod hogy van ez: felnőttünk. Ha pedig egyszer elmúltunk ötévesek, nehéz a mesét őszintén elhinni, jézuskával, télapóval, húsvéti nyuszival.

Neked további szép gyermekkort, kívánom hogy te maradj meg kiscsoportosnak, az a legkényelmesebb.
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
karczagdaniel 2009.11.28 05:30:30
iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=12370269

ez az apolt az uj kedvencem, remelem bekerul a jovo heti adasba
popsikahoz kommentelt szinvonalasat, igy kerult kepbe mind a 125 profilkepevel....
karczagdaniel 2009.11.28 17:01:07
@r0dg3cc:
igen, ott tolja :)
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..