Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sodzso

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző postot követően kaptam pár telefonhívást, és lefolytattam pár msn beszélgetést illetékesekkel, kiket biztosítottam anonimitásukról, ugyanakkor átgondoltam a témát, és arra a következtetésre jutottam, hogy a segtség ugyan nem marad el, de még várat magára. Addig is…..
Vége. Úgy érzem, hogy vége. Ez elmúlt években megannyi élményben volt részem, leginkább a nőkre, a nőkkel kapcsolatos játékra értem. Meghódítom, hagyom magam meghódtani, provokálom, kiprovokálom, játszom. Egyszerűen sok volt. Elég volt. Tapasztaltam hideget, javarészt…..
Sodzso 2009.07.05 23:42:26
Szia:)

Nincs semmi tündérmese abban, amit leírtál. Előbb-utóbb mindenki eljut erre a szintre. Legalábbis el kellene. Mindenkinél máskor jön el ez a változás. Régebben együtt járt a felnőtté válással, hogy már nem csak a léha élvezeteket hajszoljuk, hanem maradandó élmények begyűjtésére vágyunk.
Amihez elég ha önmagunk vagyunk. Én is megéltem már ezt, csak nálam 26évesen jött ez. Azóta tudom mire vágyok az élettől, azóta nem tartom fontosnak, hogy a sarki fűszerehez is 20perces sminkelés után induljak el. Már nem fontos, hogy a velem lévő férfinak kockás a hasa vagy sem. Más lett a lényeg és mások az elvárások. De ettől nem kell megijedni. Te talán most már tudod, hogy igy lesz tartalmasabb, értékesebb az életed.

A szomorú csak az, amikor te tudod mindezt, de a körülötted élő, neked fontos személyek még nem értek el idáig. Ha megtaláltad most a nőt, aki már az új önmagadnak való akkor szerencséd van. Persze csak ha ő is így látja már a világot.

Az kellemetlen, amikor különcnek néznek a gondolkodásod miatt. Egy ideig talán így lesz. Jönnek majd a beszólások a "haveroktól" de lassan majd megértik, hogy neked van igazad. Érettségnek lehet ezt nevezni.. de nem fedi összeségében a lényeget ez az egy szó.

Előre felé változni sosem tré dolog. Ne hidd, hogy kimerültél. Ez nem az. Ez csak életvitel módosulás. Többet akarsz, mint ami van. És ez jó, mert ez által önmagadat fejlesztetted egy magasabb szintre.
Én csak gratulálni tudok hozzá és valahol mélyen remélem, hogy egyre több férfi jut el ugyanerre a szintre.

Mert tök gáz, hogy harmincéves férfiak még mindig úgy viselkednek, mint a kanos tizenhatévesek. Akikkel az ágyon kívül nem lehet tervezni és nem értekelik a közösen töltött időt, ha az függőlegesen van eltöltve.

Ne állj meg a folyamatban... :)