Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nyáron megszaporodnak az olyan posztok, amikben az autókon kívül motoros is szerepel, valami oknál fogva az esetek többségében negatív színben. Ez utóbbi miatt már telefonon is kaptam némi élcelődést, de ígérem, hogy télen nem lesz ennyi motoros. De most megint egy ilyen…..
Steee 2009.07.06 13:28:13
@newtehen: Igen, ez tény, hogy eljátszák mindezt autóval is, azért is írtam, hogy tudnék linkelni én is elég sok, autós hibájából történt balesetet. De: Jópár ezer levezetett kilóméter alatt sohasem jött még velem szemben az én sávomban egy keréken autós. Sohasem előzött még meg senki sem -szó szerint- egyik pillanatról, a másikra (még autópályán sem) cirka 230-al autóval. Soha nem láttam még autóst a piros lámpánál kb. 10-15 km/h-s sebességgel érkezve egyszerűen eldőlni nevetséges idióta módon az autójával, és becsusszanni az előtte álló autós alá, és még sorolhatnám...
Steee 2009.07.06 12:53:52
@Agyalap: Legközelebb szerintem először gondolkozz, mielőtt leírod Te az "értelem" mentes hozzászólásod. Direkt olyan cikket linkeltem az indexről, amiben képek is vannak, hátha esetleg megnézed, mielőtt kihozod hibásnak a -minden bizonnyal- tisztes, normálisan közlekedő, Suzuki-s családapát.
Ennyi ésszel ember, akár Te is ülhettél volna azon a motoron...
Steee 2009.07.06 13:10:02
@newtehen: Én is be tudnék linkelni jópár autóbalesetet ebbe a blogposztba, de ez itt éppen arról szól (ha nem vetted volna még észre), hogy a motorosok milyen tahó módon közlekednek.