Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prognose

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kenyerem mások tollával ékeskedni, és lehet, hogy kritikában se vagyok valami egetrengető, ám mégis első alkalommal - a még kezdetekkor beígért - koncertbeszámolót írok ide a dobklinika oldalára, mivel egy zenész szakmailag is igen fejlett sok végtagú dobos óriásról…..
prognose 2009.07.05 22:15:17
@Sierpe: Az,hogy a Cynic nem tetszett neked élőben,úgy hogy a stúdiólemezüket még előzetesen nem hallottad,azon egyáltalán nem csodálkozom.Ez ugyanis olyan,(hogy egy szépirodalmi példát hozzak),mint Bulgakov Mester és Margaritá-ját először színházban megnézni és csak utána elolvasni könyvben.Megemészthetetlen,elsőre!!
Azonban egy biztos,ezek a srácok nagyon tudnak zenélni!!!
A 93-as Focus c. lemezüket tudnám ajánlani meghallgatásra,mert az egy "egyszerű" komplex zsenialitás!!(És ez nem túlzás!)

A Dream pedig sztem nem tudott volna úgysem olyan koncertet adni,hogy az mindenkinek egyformán tetszen.(Kinek a pap,kinek a paplan!!)Lehet itt kritizálni a hangosítást,meg hogy nem azokat a számokat játszották,amelyeket kellett volna,de nekem összeségében semmi bajom nem volt a koncerttel.Sokan LaBrie hangjával is elégedetlenek voltak az előző albumokon(hozzáteszem joggal!),de ezen a koncerten úgy gondolom bizonyította,hogy még nem szabad leírni.Soha rosszabb koncertélményt!