Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöld hold (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daily Shark magazin Vakcináltam :) 2009.11.09 17:42:00
Ma elmentem a háziorvosomhoz Budakeszin és felírattam a H1N1 vakcina receptet. A harmadik patikában sikerült találnom Budapesten, a Városmajor utcában, 2030 Ft volt. Rögtön visszamentem a rendelőbe és rövidesen be is adták, 1500 Ft-ot fizettem. Azóta kicsit fáj a felkarom a szúrás…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
ReggelMindenki alszik, csak a madarak nem. Aztán egyszer csak felkelek, és azt mondom magamnak:,,Hú, egy újabb reggel. Vajon hogyan ébredhettem fel? Jaj, ne! Samu!!!  Na, jó. Felkelek.” És odavánszorogtam Samu szobája elé. ,,Samu! Te vagy az?” kérdeztem. ,,Mikor ezeket a…..
Jó kis botrány van kibontakozóban: a hosszú évek óta rendszeresen a Népszabadságba publikáló Bächer Iván, akinek könyveit is a Népszabadság Könyvek kiadó adja ki, írt egy tőle megszokott, nem túl izgalmas, kissé slendrián szösszenetet, amiben a szocialistákat ekézi, elég…..
Néha úgy gondolom, hogy a kegyetlenség, a gonoszság a kötődés, magyarul a szeretet hiánya okozta frusztráció következménye. Néha pedig azt képzelem, hogy mindez az embertől függ. A pokol fattyától.  Következik Bernhard Schlink; A felolvasóMinden lefojtva  I.…..
Luczifer-bazár Ezt nevezem ... 2009.08.05 16:15:00
 ... mert ezt nevezem!  Bocsánat, de marketingvilágban élünk. És hát Rómában viselkedj úgy, mint a rómaiak. E-mail cím + mehet! Pontatlanul jelenik meg a kalitka, amibe írni kell, de hát mit tegyünk. Azért nevezni lehet vele! :) E-mail cím + mehet!..
zöld hold (törölt) 2009.08.06 09:07:01
libertárius Kissék és Nagyék 2009.07.15 08:07:00
Annak illusztrálására, hogy miért nem tudjuk mi normálisan kihasználni az EU támogatásokat, következzék egy tanmese.A magyar állam úgy döntött, hogy a Hortobágyon felfedezett óriási olajmezők jövedelméből támogatni fogja az állampolgárok fejlődését és gyarapodását,…..
zöld hold (törölt) 2009.07.18 16:51:40
@zombizan:
Deák Ferenc úgy fogalmazott: " A jó ügyet szolgálni akkor is kötelesség, ha a sikerre semmi remény."

Neki kell kezdeni a könyv megírásának!
Ha a cél jó (jó!), ha a könyv jó (jót kell írni!) Isten is rábólint, a többi már az Ő dolga. :)

Ezt ismered? index.hu/belfold/2009/06/14/hankiss_hihetetlen_magyarorszagon_a_szakertelem_hianya/
Az imént egy fórumban véletlenül sikerült megfogalmaznom azt, hogy mit szeretnék Budapest kapcsán látni, úgyhogy gyorsan leírom ide is: hogy legyen egy állandó, mondhatni eposzi jelzője, amit az is hozzá társít, aki még sose járt itt. Mert ez különbözteti meg az igazán…..
Idegőrlő játék, ahogy az Index-videóban fogalmaznak és tényleg falhoz vágtam volna az első öt perc után. Utána azonban valami történt és addig nem tettem le, míg ki nem raktam. A játék lényege: van három műanyag gömbünk és hat kis színes golyónk. A legbelsőbb gömbön egy,…..