Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajzatm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem, hogy néha az országos eseményekre is kell reagálnunk. Most éppen a „médiaalkotmány” ügyében hangos a sajtó. Az ellenzék szerint drámai helyzet van kialakulóban, a kormány pedig próbálja elbagatellizálni a kérdéseket, amiket jogosan tesznek fel a…..
Sajtótájékoztató Egerben - bemutatkoznak egyéni jelöltjeinkAz LMP Heves Megyei Szervezete február 8-án 16 órától sajtótájékoztatót tart az egri  Bartakovics Béla Művelődési Központban (3300 Eger, Knézich Károly u. 8.), ahol bemutatkoznak az egyéni választókerületek…..
Hajdú Dani jóvoltából elkészült a lehetmas.hu egri aloldala. Ezen az oldalon szeretnénk összegyűjteni és folyamatosan publikálni a kampánnyal és a jelölttel kapcsolatos információkat. Kérlek benneteket, hogy ha a fenti témákban bármilyen publikálandó infótok van keressétek…..
Példátlan, történelmi, egyedi stb. lehetőség adódhat a jobboldal számára, már ha tud élni vele. Ám ennél sokkal fontosabb, hogy felelőssége óriási; és ez nem pusztán a gazdaság rendbetételére, és a törvényesség helyreállítására vonatkozik, ami evidencia. A lényegi és…..